پنجشنبه , 6 اردیبهشت 1403

طرز تهیه دسر ترکیه ای با شیر و شکر

این دسر ترکیه ای خوشمزه یک دسر متفاوت است که مواد اصلی تشکیل دهنده آن شیر و شکر می باشد.

http://dl.oghyanos.ir/uploads/1454969119740515.jpg

اینبار شیفته طعم متفاوت و خوشمزه این دسر میشوید . نام این دسر خوش طعم ”  کازان دیبی ” است. برای آشنا شدن با روش تهیه کازان دیبی دسر فوق العاده خوشمزه و جالب با همراه باشسید !

 

ناگفته نماند این دسر طعم سوختگی میدهد و از دسرهای کشور ترکیه است که درست کردن آن سخت نیست. کازان دیبی در لغت به معنی تهدیگ است. امروز اموزش تصویری آن را برایتان قرار دادیم تا براحتی این دسر را درست کنید و از خوردن آن لذت ببرید

http://dl.oghyanos.ir/uploads/145496905441281.jpg

 

 

مواد لازم:

شیر 6 لیوان

آرد 5 قاشق

نشاسته گندم 3 قاشق

شکر 1.5 لیوان

وانیل 1 پاکت

کره 1 قاشق

آموزش تصویری کازان دیبی دسر معروف ترکیه

دسر ترکیه ای

 

طرز تهیه :

برای تهیه این دسر ترکیه ای در یک قابلمه شیر می ریزیم رویش شکر, آرد و نشاسته گندم می ریزیم و خوب مخلوط میکنیم در حرارت قرار میدهیم وقتی قوام دار شد مرتب هم میزنیم تا بپزد در آخر وانیل و کره ریخته خوب مخلوط میکنیم .

 

حالا در یک سینی یا ظرف پیرکس 2 قشق شکر میپاشیم رویش دسر آماده شده را ریخته در حرارت میگذاریم در حرارت متوسط تا قسمتهای وسطش برشته شود و طعم سوختگی پیدا کند حالا میگذاریم ولرم شود سپس در یخچال بمدت 2-3 ساعت قرار میدهیم. به تکه های بلند برس میدهیم به شکل رول می بندیم و سرو میکنیم. این مقدار دسر برای 4 نفر است.

0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest

0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
0
افکار شما را دوست داریم، لطفا نظر دهید.x