روش پخت رول های گوشتی لبنانی

روش پخت رول های گوشتی لبنانی

یکی از غذاهای لبنانی‌ها رول‌های گوشتی آنهاست. این غذا، هم بسیار ساده است و هم طعم بی‌نظیری دارد. کافی است خمیر فیلو را تهیه کنید. بقیه کار زمانی نمی‌برد.

 

 

http://dl.oghyanos.ir/uploads/1449184095581.jpg

مواد لازم برای کوفته

  • 1 عدد پیاز خرد شده
  • 4 ق س روغن‌زیتون
  • 4 عدد هویج
  • 1 عدد سیب‌زمینی
  • 500 گرم گوشت چرخ‌کرده
  • 2 حبه سیر له‌شده
  • 1 ق چ زیره
  • 1 ق چ پودر دارچین
  • به میزان لازم خمیر فیلو
  • به میزان لازم نمک و فلفل
  • به میزان لازم روغن

مواد لازم برای سالاد

  • 1 عدد خیار خرد شده
  • 2 ق س برگ نعنا
  • 4/3 پیمانه ماست چکیده
  • به میزان لازم سماق

طرز تهیه:

1. ابتدا سیب‌زمینی و هویج را   پوست گرفته و ریز خرد کنید. در یک تابه مقداری روغن بریزید و  پیاز را داخل آن تفت دهید تا طلایی شود، سیب‌زمینی و هویج را اضافه کرده ، تفت دهید. در این زمان گوشت چرخ‌کرده را همراه با سیر و ادویه‌جات و نمک و فلفل داخل تابه بریزید و آن را تفت دهید. صبر کنید تا گوشت بپزد، سپس تابه را از روی حرارت بردارید.

2. فر را با دمای 180 درجه سانتی‌گراد روشن کنید. خمیرها را به‌صورت نوارهایی به 5-4 سانت برش دهید و آنها را با روغن‌زیتون چرب کنید. مقداری از مواد را روی لبه آنها بگذارید و سپس خمیرها را مانند لقمه‌های کوچک لوله کنید؛ طوری که مواد کاملا داخل خمیر‌ها قرار گیرند. رول‌ها را داخل سینی فر که از قبل چرب کرده بودید بچینید و آن را داخل فر به مدت 15-12 دقیقه قرار دهید.

3. برای آماده کردن سالاد، نعنا و خیار را در یک ظرف باهم مخلوط کنید، سپس روی آن ماست بریزید و با سماق تزیین کنید. وقتی رول‌ها آماده شدند، آنها را همراه سالاد سرو کنید.

از کجا بخریم؟

می توانید خمیر فیلو را از سوپرمارکت ها تهیه کنید.

0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest

0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
0
افکار شما را دوست داریم، لطفا نظر دهید.x