تولید سس سویای صورتی با استفاده از لوبیا

به نقل از گزارش یک رسانه ژاپنی، اخیرا یک شرکت تولید خوراکی این کشور پس از به بازار رساندن ادویه کاری صورتی، این بار سس سویای صورتی تولید کرده و تصیم گرفته است در اواخر ماه ژانویه سال 2015 آن را به بازار برساند.

این سس سویای صورتی با استفاده از لوبیا تولید شده و برای رنگ آن نیز از چغندر قرمز استفاده شده است. با توجه به براق بودن رنگ این محصول، سس سویای صورتی شبیه لاک ناخن است.

طمع این سس، مانند سس سویای معمولی است. این شرکت ژاپنی می خواهد با سس سویای صورتی، سفره مردم را متنوع تر سازد.