پنجشنبه , 30 فروردین 1403

ته چین قارچ و طرز تهیه آن

 

نحوه پخت ته چین قارچ, طرز پخت ته چین قارچ

 

مواد لازم :

 

 برنج 4 پیمانه
 ماست  یک لیوان
 زعفران  یک قاشق چای‌خوری
زرشک یک قاشق غذاخوری
 مرغ 300 گرم
پیاز  یک عدد
 قارچ 100 گرم
 زرده تخم مرغ  3 عدد
 شکر یک قاشق غذاخوری
نمک و فلفل به میزان لازم
روغن مایع نصف لیوان

 

طرز تهیه :
ابتدا مرغ را در یک قابلمه قرار دهید و به همراه پیاز، نمک و فلفل بپزید.
بعد از این‌ که مرغ پخته و خنک شد استخوان‌های آن را جدا کرده و آن را به قطعات کوچک تقسیم کنید.
در یک ماهیتابه مقداری روغن بریزید و زرشک را در آن با شکر تفت دهید.

 

سپس آن را با مرغ مخلوط کنید.
زعفران را در یک سوم استکان آب جوش دم کنید و با ماست و زرده تخم مرغ خوب هم بزنید.
برنج آب کش شده و روغن مایع را به این مواد اضافه کنید.

کف یک قابلمه نچسب را مقداری روغن بریزید و نیمی از مواد برنج را کف آن قرار دهید و روی آن را با مرغ و قارچ ورقه شده بپوشانید.
سپس باقی مواد را روی آن بریزید و با یک قاشق کاملا آن را صاف و فشرده کنید. بعد از 30 تا 45 دقیقه ته چین شما آماده است. آن را برش بزنید و با مقداری ماست چکیده تزیین کنید.

0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest

0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
0
افکار شما را دوست داریم، لطفا نظر دهید.x