پنجشنبه , 6 اردیبهشت 1403

تهیه مرغ سرخ شده با لیمو عمانی اموزش تصویری

http://dl.oghyanos.ir/uploads/1423999748171.jpg

 

لیمو (لیموترش یا لیموعمانی) میوه‌ای درختچه‌ای است که از قدیم از آب (آبلیمو) یا خشک شده آن استفاده می‌شده است. در غذاهای سنتی ایران اصولا از لیموعمانی که یکی از انواع لیموترش است استفاده می‌شده و در حال حاضر هم کاربرد فراوان دارد. لیمو دارای خواص مقوی و محافظ قلب، اشتهاآور، آرام‌بخش، ضددرد و ضدانگل‌های روده‌ای نیز هست.
مواد لازم :

 سینه مرغ  2 عدد
 پودر لیمو عمانی 1/2 قاشق غذاخوری
 مرزه 1 قاشق غذاخوری
 نمک 1 قاشق غذاخوری
فلفل سیاه 1/2 قاشق غذاخوری
روغن 1 قاشق غذاخوری
کره 1 قاشق غذاخوری

طرز تهیه :
لیمو عمانی را پودر کنید.

http://dl.oghyanos.ir/uploads/1423999872071.jpg

لیمو عمانی پودرشده، مرزه، نمک و فلفل را در یک کاسه با هم مخلوط کنید.

http://dl.oghyanos.ir/uploads/142399987312.jpg

سینه های مرغ را به خوبی بشویید و اجازه دهید خشک شود. هر تکه سینه مرغ را با چاقو نصف کنید.

http://dl.oghyanos.ir/uploads/1423999875493.jpg

 

0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest

0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
0
افکار شما را دوست داریم، لطفا نظر دهید.x