لیمو (لیموترش یا لیموعمانی) میوهای درختچهای است که از قدیم از آب (آبلیمو) یا خشک شده آن استفاده میشده است. در غذاهای سنتی ایران اصولا از لیموعمانی که یکی از انواع لیموترش است استفاده میشده و در حال حاضر هم کاربرد فراوان دارد. لیمو دارای خواص مقوی و محافظ قلب، اشتهاآور، آرامبخش، ضددرد و ضدانگلهای رودهای نیز هست.
مواد لازم :
سینه مرغ | 2 عدد |
پودر لیمو عمانی | 1/2 قاشق غذاخوری |
مرزه | 1 قاشق غذاخوری |
نمک | 1 قاشق غذاخوری |
فلفل سیاه | 1/2 قاشق غذاخوری |
روغن | 1 قاشق غذاخوری |
کره | 1 قاشق غذاخوری |
طرز تهیه :
لیمو عمانی را پودر کنید.
لیمو عمانی پودرشده، مرزه، نمک و فلفل را در یک کاسه با هم مخلوط کنید.
سینه های مرغ را به خوبی بشویید و اجازه دهید خشک شود. هر تکه سینه مرغ را با چاقو نصف کنید.