اموزش پخت میگو سوته با پوره سیب‌ زمینی

اموزش پخت میگو سوته با پوره سیب‌ زمینی

جنوبی‌ها با ماهی و میگو انواع غذاهای دریایی خوشمزه و متفاوت درست می‌کنند. میگو سوته یکی از این غذاهاست. اين خوراك را با پوره سيب زميني بخوريد تا هم خوشمزه تر شود و هم سير شويد.

http://dl.oghyanos.ir/uploads/1443026919581.jpg

 

مواد لازم براي 2 نفر

  •   300 گرم میگو
  • 300 گرم قارچ
  • 1 دسته جعفری خرد شده
  • 1 عدد قرص عصاره گوشت یا مرغ
  • 2 ق س آرد گندم
  • 50 گرم کره
  • مواد لازم برای پوره سیب‌زمینی
  • 2 عدد سیب‌زمینی متوسط
  • 50 گرم خامه
  • 1 پیمانه شیر
  • 50 گرم کره
  • نمک و فلفل به میزان لازم

طرز تهیه:

1.  ابتدا پوره سیب‌زمینی را آماده کنید. به‌این‌ترتیب که سیب‌زمینی‌ها را آبپز کرده و پوست بگیرید، سپس آنها را در یک‌کاسه مناسب له کنید.

2. سیب‌زمینی‌های له‌شده را با شیر مخلوط کنید و روی حرارت ملایم قرار دهید، سپس به آن کره بیفزایید و مواد را خوب باهم مخلوط کنید.

3. بعد از ده دقیقه خامه، نمک و فلفل را اضافه کرده و مخلوط کنید. حرارت را بسیار کم کنید تا پوره گرم بماند. در این میان میگو سوته را آماده کنید.

4. کره را با مقداری روغن در یک تابه مناسب بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید. بعد از آب شدن کره، میگوها را به آن اضافه کرده و تفت دهید.

5. قارچ‌ها را به‌صورت ورقه‌ای خرد کنید. بعد از 5 دقیقه که از تفت دادن میگوها گذشت، قارچ‌ها را داخل تابه بریزید و آن را همراه با میگو تفت دهید. آرد و عصاره را هم داخل تابه بریزید. حالا یک لیوان آب آرام‌آرام به مواد داخل تابه اضافه کرده و مواد را خوب باهم مخلوط کنید و  به‌آرامی هم بزنید تا سس کرم‌رنگی حاصل شود، سپس جعفری خرد شده و نمک و فلفل را به مواد اضافه کنید. بعد از 3-2 دقیقه تابه را از روی حرارت بردارید.

6. میگو سوته را در ظرف موردنظر بریزید و آن را با پوره سیب‌زمینی تزیین کنید.

یه جور دیگه

– می‌توانید به جای پوره سیب‌زمینی از سیب‌زمینی سرخ‌شده استفاده کنید.

– می‌توانید به جای تركيب عصاره ،از یک فنجان آب گوشت یا مرغ استفاده کنید.

 

0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest

0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
0
افکار شما را دوست داریم، لطفا نظر دهید.x