پنجشنبه , 6 اردیبهشت 1403

اموزش تصویری تهیه پراشکی تن ماهی به شکل ماهی

http://dl.oghyanos.ir/uploads/1427668832551.jpg

  

مواد لازم برای خمیر پیراشکی:

آرد سفید  ۲ و نیم پیمانه
 بکینگ پودر ١ قاشق غذاخوری
 خمیر مایه ١ قاشق غذاخوری
 ماست  نصف پیمانه
شیر نصف پیمانه
روغن مایع یک چهارم پیمانه
نمک نصف قاشق چایخوری
شکر ١ قاشق غذاخوری

طرز تهیه خمیر پیراشکی تن ماهی :
۱- ماست، شیر و روغن را با هم مخلوط کنید.
۲- خمیر مایه و شکر را روی مخلوط ماست بپاشید .

۳- بعد از ٢ دقیقه آرد، بکینگ پودر و نمک را با هم مخلوط کنید و الک کنید روی بقیه مواد. با دست به مدت تقریباً ١٠ دقیقه خوب ورز بدهید تا خمیر یک دستی درست شود.

۴- روی خمیر را بپوشانید و بذارید به مدت  یک ساعت یا تا وقتی که حجم آن دو برابر شد استراحت کند.

 

مواد لازم میانی برای پیراشکی تن ماهی :

 تن ماهی ٢ قوطی
 آبلیمو کمی
پیاز خرد شده  ٢ قاشق غذاخوری
 گوجه فرنگی  ١ عدد کوچک
پنیر سفید (لیقوان+خامه ای) ۱۰۰ گرم

طرز تهیه پیراشکی تن ماهی :
۱- خمیر را به دو قسمت مساوی تقسیم کنید.
۲- هر قسمت را با وردنه مانند شکل زیر باز کنید.

۳- خمیر را از درازا به ٣ قسمت مساوی تقسیم کنید و با نوک چاقو نشانه گذاری کنید (مواظب باشید خمیر پاره نشود).

۴- دو طرف خمیر شیارهایی مورب ایجاد کنید.
۵- همه ی مواد میانی را در وسط خمیر بریزید.

۶- مانند تصویر شیارها را روی هم قرار دهید.http://dl.oghyanos.ir/uploads/1427668833672.jpg

  

۷- زرده تخم مرغ را روی پیراشکی می مالیم و روی آن سیاه دانه می پاشیم.
http://dl.oghyanos.ir/uploads/142766883473.jpg

  

زمان پخت :
در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۷۰ به مدت نیم ساعت .

http://dl.oghyanos.ir/uploads/1427668832551.jpg

 

 

منبع : ashpazi.blog.ir

1 1 رای
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest

0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
0
افکار شما را دوست داریم، لطفا نظر دهید.x