آموزش تصویری تهیه پای میوه

در این دستور انگور، توت فرنگی، تمشک، موز، کمپوت آناناس و بلوبری استفاده شده.

فراهم کردن یک میان وعده خوشمزه برای مادرها همیشه دردسر بزرگی است چون بچه ها معمولا بهانه خوراکی های شیرین رو میگیرن و دلشون یه میان وعده خوشمزه و پر از شیرینی می خواد. اگه به دنبال یه خوراکی بدون شکر هستید دستور زیر رو دنبال کنید.

 

مواد مورد نیاز:

 

برای مواد داخل پای می تونید انواع میوه ها رو به دلخواه استفاده کنید. باید ببینید اعضای خانواده چه میوه هایی رو بیشتر دوست دارن. در این دستور انگور، توت فرنگی، تمشک، موز، کمپوت آناناس و بلوبری استفاده شده.

 

 

 

موارد لازم جهت نهیه پای سیب

۹۰۰ گرم ماست وانیلی

بیسکویت (۱ و نیم پیمانه بیسکویت پودر شده)

۱/۳ پیمانه شکر

½ قاشق چای خوری دارچین

۶ قاشق غذاخوری کره آب شده

 

 

ابتدا بیسکویت ها را آسیاب کنید و با کره و دارچین و شکر مخلوط کرده و خوب هم بزنید. سپس خمیر را کف قالب بریزید و با فشار سطح آن را صاف کنید. به مدت ۱ ساعت داخل یخچال قرار دهید.

 

 

 

برای آماده کردن مواد داخل پای میوه ها را بشوئید، پوست بگیرید و خرد کنید. بعد از آماده شدن میوه ها ماست را به آن اضافه کنید.

 

 

 

 

در آخر مخلوط میوه ها را روی لایه خمیر بیسکویت بریزید و دوباره به مدت ۴۵ دقیقه داخل یخچال قرار داده و سرو کنید.

0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest

0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
0
افکار شما را دوست داریم، لطفا نظر دهید.x