این کیک قالبی در واقع نوعی غذا یا صبحانه است و همانطور که از نام آن پیداست، مواد اصلی تشکیل دهنده آن عدس و گردو هستند. این کیک مملو از پروتئین است و تا دو روز میتوانید در یخچال نگهداری کنید.
تعداد: 8 نفر
مواد لازم
• 1.5 پیمانه گردوی بوداده
• یک پیمانه عدس سبز یا قهوهای
• دو پیمانه آب سبزیجات
• یک قاشق غذاخوری روغن زیتون
• دو پیمانه پیاز سفید خرد شده
• یک پیمانه کرفس خرد شده
• نصف پیمانه هویج خرد شده
• 3 حبه سیر رنده شده
• یک قاشق چایخوری آویشن خشک
• نصف قاشق چایخوری مریمگلی
• یک قاشق چایخوری رزماری خشک و خرد شده
• نصف قاشق چایخوری نمک
• فلفل سیاه
• 1 ¼ پیمانه خرده نان
• 1 ¼ پیمانه رب گوجهفرنگی
• یک قاشق غذاخوری تخم کتان خوراکی + دو قاشق غذاخوری آبگرم
• ¼ پیمانه کچاپ
طرز تهیه
1. درون غذاساز، گردوهای بوداده را آسیاب کنید و کنار بگذارید.
2. عدسها را پاک کنید و بشویید. درون قابلمه بریزید و آب سبزیجات را به آن اضافه کنید. اجازه دهید روی حرارت ملایم آب بجوشد. سپس شعله را کم کنید تا در حالت نیمجوش، آب عدس به طور کامل کشیده و عدسها کاملا نرم شوند. در صورت نیاز، آب سبزیجات بیشتری اضافه کنید. عدسهای پخته شده را کنار بگذارید.
3. روغن زیتون را درون تابه بزرگی روی حرارت ملایم گرم کنید. پیاز، کرفس و هویج را اضافه کنید و حدود 6 تا 8 دقیقه تفت دهید تا سبزیجات نرم شوند. سیر را اضافه کنید و 2 دقیقه دیگر تفت دهید. عدس پخته شده، آویشن، مریمگلی، رزماری و نمک را بیفزایید. نمک و فلفل مخلوط را بچشید و در صورت نیاز، نمک یا فلفل اضافه کنید.
4. در یک کاسه بزرگ، خردههای نان تست، گردو و مخلوط عدس را با یکدیگر مخلوط کنید. رب گوجهفرنگی و تخم کتان را بیفزایید و هم بزنید. با دست آنها را ورز دهید تا کاملا یکدست شوند.
5. مخلوط را درون قالب مستطیلی بریزید و فشار دهید تا کاملا فرم قالب را به خود بگیرند. روی سطح آن، سس کچاپ بمالید.
6. قالب را به مدت 40 دقیقه در فر بگذارید تا سطح آن کاملا طلایی و برشته شود. پس از پخت، 15 دقیقه کنار بگذارید تا کمی خنک شود و سپس آن را برش دهید تا نان از هم نپاشد.