طرز تهیه کیک هویج با رویه گاناش

 

طرز تهیه کیک هویج,کیک هویج با رویه گاناش

آماده سازی : 60 دقیقه  
پخت : 45 دقیقه  

مواد لازم برای 5 نفر :

هویج رنده شده 2 پیمانه
 تخم مرغ 3 عدد
 شکر 1 پیمانه
 روغن مایع 1 پیمانه
آرد2 پیمانه
ماست3 قاشق غذا خوری
بیکینگ پودر2 قاشق مربا خوری
پوست رنده شده لیمو یا پرتقال1 قاشق مربا خوری
دارچین1 قاشق مربا خوری
گردو خرد شده1 پیمانه

مواد لازم برای کرم گاناش :

شکلات 200 گرم
 خامه صبحانه 200 گرم
 کره 20 گرم

 

طرز تهیه :
تخم مرغ وشکر را با همزن خوب زده و بعد روغن مایع را اضافه کرده و هم زده و ماست را اضافه کنید وهم بزنید مواد خشک را به ارد افزوده مخلوط کرده و 3 بار الک کنید و به تخم مرغها اضافه کنید گردوی خرد شده وهویج راهم اضافه کرده وقالب راچرب کنید ومایع را در قالب بریزید و در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت 45 دقیقه بگذارید.

برای کرم گاناش هم شکلات به دمای محیط رسیده را در ظرف ریخته و روی بخار اب جوش (بطریق بن ماری) قرارداده و ذوب که شد خامه وکره را اضافه کنیدو بهم بزنید و بعد که کمی خنک شد روی کیک بریزید.

.

Next Post

طرز تهیه خورشت گردو بادمجان

ج شهریور 14 , 1393
  مواد لازم : بادمجان سرخ شده  5 عدد  گردو آسیاب شده  500 گرم  گوشت چرخ کرده  350 گرم  پیاز رنده شده  1 عدد بزرگ رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخوری نمک و فلفل و زردچوبه به میزان لازم طرز تهیه : مغز گردو چرخ شده را در مقداری روغن […]

You May Like