طرز تهیه کیک هویج با رویه گاناش

 

طرز تهیه کیک هویج,کیک هویج با رویه گاناش

آماده سازی : 60 دقیقه  
پخت : 45 دقیقه  

مواد لازم برای 5 نفر :

هویج رنده شده  2 پیمانه
 تخم مرغ  3 عدد
 شکر  1 پیمانه
 روغن مایع  1 پیمانه
آرد 2 پیمانه
ماست 3 قاشق غذا خوری
بیکینگ پودر 2 قاشق مربا خوری
پوست رنده شده لیمو یا پرتقال 1 قاشق مربا خوری
دارچین 1 قاشق مربا خوری
گردو خرد شده 1 پیمانه

مواد لازم برای کرم گاناش :

شکلات  200 گرم
 خامه صبحانه  200 گرم
 کره  20 گرم

 

طرز تهیه :
تخم مرغ وشکر را با همزن خوب زده و بعد روغن مایع را اضافه کرده و هم زده و ماست را اضافه کنید وهم بزنید مواد خشک را به ارد افزوده مخلوط کرده و 3 بار الک کنید و به تخم مرغها اضافه کنید گردوی خرد شده وهویج راهم اضافه کرده وقالب راچرب کنید ومایع را در قالب بریزید و در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت 45 دقیقه بگذارید.

برای کرم گاناش هم شکلات به دمای محیط رسیده را در ظرف ریخته و روی بخار اب جوش (بطریق بن ماری) قرارداده و ذوب که شد خامه وکره را اضافه کنیدو بهم بزنید و بعد که کمی خنک شد روی کیک بریزید.