طرز تهیه کیک ماست

پخت کیک ماست,درست کردن کیک ماست

مواد لازم :

روغن یا کره آب‌ شده یک لیوان
 شکر  1.5 لیوان
 تخم‌مرغ 4 عدد
 آرد  2.5 لیوان
 بکینگ پودر  یک قاشق غذاخوری
 ماست  1.5 لیوان
 رنده پوست پرتقال یک قاشق مرباخوری 

طرز تهیه :
ابتدا آرد را دو بار الک کرده و با بکینگ پودر مخلوط کنید.
تخم‌مرغ‌ها را بشکنید و سفیده را جدا آن‌ قدر بزنید که کاملا به صورت پف‌کرده در بیاید و با برگشتن ظرف، از آن نریزد.

زرده‌ها را با شکر مخلوط کنید و با همزن بزنید تا سفیدرنگ شود.
ماست، روغن و رنده پوست پرتقال را اضافه کنید و به هم زدن ادامه دهید.
آرد را کم‌کم با آن مخلوط کنید.

در آخرین مرحله، سفیده زده شده تخم‌مرغ‌ها را هم بیفزایید و به آرامی مواد را زیر و رو کنید. دقت کنید در این مرحله مواد کیک را خیلی به‌ هم نزنید تا کیک پوک و سبکی داشته باشید.
فر را از قبل گرم کنید.

مواد را در قالب بریزید و در دمای 175 درجه سانتی‌گراد به مدت 45 دقیقه در طبقه وسط فر قرار دهید.
بعد از پخت کامل بلافاصله کیک را از فر بیرون نیاورید تا پف کیک نخوابد.