کیک لامینگتون (یک کیک استرالیایی ساده و خوشمزه…)
مواد لازم:
کره نرم شده | 190 گرم |
شکر | 1 فنجان یا 220 گرم |
وانیل | 2 قاشق چایخوری |
تخم مرغ | 3 عدد |
آرد | 2 و 1/3 فنجان یا 350 گرم |
شیر | 1 فنجان یا 250ml |
شکلات تلخ | 220 گرم |
خامه پرچرب | 1 فنجان یا 250ml |
پودر نارگیل | 1 فنجان |
طرز تهیه :
فر را روی حرارت 180 درجه سانتیگراد روشن میکنیم. قالب مورد نظر یک قالب مربع حدود 20 سانتی و تقریبا کم عمق است که از قبل چربش می کنیم. شکر و کره را با سرعت بالای همزن به مدت 2 دقیقه هم میزنیم.سپس تخم مرغ هارا با هم همراه با 1 قاشق چایخوری وانیل اضافه کرده و تا زمانیکه خوب ترکیب شوند هم میزنیم. آرد و شیر را در 3 مرحله اضافه کرده و متناوب هم می زنیم. مواد را داخل قالب ریخته و به مدت 50 تا 60 دقیقه داخل فر می گذاریم تا کاملا بپزد.
پس از پخت،می گذاریم 5 دقیقه بماند تا سرد شود.شکلات،خامه و وانیل باقی مانده را بر روی حرارت غیر مستقیم (بخار آب) قرار داده، تا شکلات خوب ذوب شده و با مواد خوب ترکیب شود (حدود 20دقیقه). روی کیک را کاملا با شکلات می پوشانیم و پودر نارگیل را رویش می پاشیم.