طرز تهیه کیک خرما

طرز تهیه کیک خرما, کیک های ماه رمضان

•    تعداد: 8 نفر
•    زمان تهیه: 25 دقیقه
•    زمان پخت: 45 دقیقه
•    خوراک: خاورمیانه

مواد لازم :

 شیر شیرین و غلیظ یک لیتر
 خرمای خشک خرد شده1.5 پیمانه
آب  یک پیمانه
جوش شیرین  ¼ قاشق چایخوری
 کره خرد شدهنصف پیمانه
 شکر 1/3 پیمانه
 تخم مرغدو عدد
 آرد سفید 1 و ¼ پیمانه
 پودر وانیل دو قاشق چایخوری

طرز تهیه :
1. در یک قابلمه بزرگ، شیر، آب و خرما را با یکدیگر مخلوط کنید. آنها را روی حرارت متوسط قرار دهید و هم بزنید. پس از جوش آمدن، شعله را کم کنید و 2 تا 3 دقیقه هم بزنید. سپس از روی حرارت بردارید و جوش‌شیرین را اضافه کنید. آنها را تا زمان هم بزنید که مواد کف کنند و سپس کنار بگذارید.

2. در یک کاسه بزرگ، کره و شکر را با یکدیگر مخلوط کنید تا فرم خامه‌ای به خود بگیرند. تخم‌مرغ ها را یک به یک اضافه کنید و هم بزنید.

3. آرد و وانیل را به آنها بیفزایید و سپس مخلوط خرما را اضافه کنید. آنها را درون قالب بریزید.

4. فر را با دمای 175 درجه سانتی‌گراد روشن کنید. کیک را به مدت 40 تا 45 دقیقه بپزید تا کاملا پخته شود.

.

Next Post

دانلود بازی فوتبال FIFA World Cup Brazil 2014

س تیر 17 , 1393
FIFA 2014 WorldCup که با شعار “بیشترین تعداد حالات بازی بین تمام بازی های رقابتی EA” معرفی شده، شامل موارد جدید و بهبود هایی نسبت به FIFA 14 خواهد بود. سیستمی جدید به نام حرکات انفجاری (Explosive Movement) به بازیکن اجازه خواهد داد با یا بدون توپ شتاب خود را […]

You May Like