پنجشنبه , 30 فروردین 1403

طرز تهیه کیک اسفناج

 

یکی از بهترین کیک ها و خوشگل ترین البته…اولین بار پارسال این کیک رو درست کرده بودم …اما چون عکسام خیلی تیره شده بود نذاشته بودم اینجا……..می خواستم کرم پنیری برای روش درست کنم که عالی میشه با ابن کیک…ولی خب نشد که بشه

مواد لازم:

آرد : 2 پیمانه


تخم مرغ: 3 تا

شکر: 1 و نیم پیمانه

پوره اسفناج خام : 1 پیمانه (با سه چهارم پیمانه هم کارتون راه میفته)

روغن زیتون ساده بی بو : سه چهارم پیمانه ** من از روغن مایع استفاده کردم

آب لیموی تازه: 2 ق غذاخوری

وانیل: 1 ق چایخوری

بیکینگ پودر: 3 ق چایخوری

نمک: نصف ق چایخوری

طرز پخت:
توی کاسه آرد، نمک و BP رو مخلوط و سه بار الک کردم..فر رو روی 180 درجه سانتی گراد روشن کردم..قالب رو چرب و آردپاشی کردم و کنار گذاشتم…

برگهای سبز و تازه اسفناج رو که ساقه هاش رو جدا کردیم توی غذاساز یا با هر وسیله ای که دارین خوب پوره می کنیم..من برای راحتی این کار یک چهارم از روغن دستور رو به اسفناج ها اضافه کردم که راحت تر پوره بشه…دقت کنین که خووووووب پوره و له بشه مواد…در اینصورت کیک خوشرنگ و زیبایی دارین

شکر و تخم مرغ و وانیل رو با همزن می زنیم تا روشن و کرمی بشه

روغن رو می ریزیم

آب لیمو هم

و پوره اسفناج رو اضافه می کنیم و خوب مخلوط می کنیم

مخلوط آرد رو کم کم به مواد اضافه و با لیسک مخلوط می کنیم …من با دور کند همزن خیلی کوتاه مخلوط کردم…می تونی کمی پودر هل هم به مخلوط اضافه کنین..هم خوانی خوبی داره

در قالب چرب شده و آرد پاشی شده 3 لیتری (9*13 اینچ معادل 23*33 سانتی) یا دو قالب 9 اینچی معادل 23 سانت می ریزیم و به فر گرم شد منتقل می کنیم..

**این اندازه ها توی دستور اصلی بوده اما من توی قالب گرد خرطومی (وسط سوراخ) پختم کیکم رو که الان اندازه ش یادم نیست..همونی که کیک ساده رو پختم توش

زمان پخت 30 دقیقه یا تا زمانی که تستر از توی کیک تمیز در بیاد…برای پخت توی مایکروفر..حالت کانوکشن و 20 درجه کمتر از دمای گفته شده

کیک رو بذارین توی قالب کمی خنک بشه و بعد روی توری برگردونین تا خوب خنک بشه..عکسی که از کیک کامل می بینین مال شبه….برش خورده ش مال فرداشه که تو نور گرفتم

برش که می زنین از رنگ زیباش لذت ببرین

مطمئن باشین تا به کسی نگین، هیــــچ کس متوجه وجود اسفناج توش نمیشه…می تونین به عنوان کیک پسته و هرچیزی که می خواین جا کنین و به خورد افرادی بدین که از اسفناج خوششون نمیاد

برای روی کیک از خامه فرم گرفته، یا کرم وانیلی و یا کرم پنیری میشه استفاده کرد

**می تونین مواد رو توی دو قالب بریزین و لای لایه ها کرم یا خامه بمالین
**می تونین مواد رو در قالب های کاپ کیک بریزین و کاپ کیک های اسفناجی داشته باشین
** از اسفناج تازه استفاده کنین نه فریزری

منبع

0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest

0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
0
افکار شما را دوست داریم، لطفا نظر دهید.x