طرز تهیه کرم فندق دسری خوش طعم

http://dl.oghyanos.ir/uploads/142905009651.jpg

 

کرم فندق دسری خوش طعم و خوشمزه

آماده سازی : 20 دقیقه
پخت : 10 دقیقه

مواد لازم جهت تهیه کرم فندق برای 4 نفر :

 فندق بو داده و خرد شده60 گرم
 شکر30 گرم
وانیل1/4 قاشق چای خوری
نمک1/8 قاشق چای خوری
زرده تخم مرغ2 عدد
خامه قنادی زده شده160 گرم
شیر جوش1 پیمانه
پودر ژلاتین3 قاشق چای خوری
آب سرد1/3 پیمانه

 

مرحله باز کردن ژلاتین:
پودر ژلاتین و شکر را با هم مخلوط کرده و سپس آب سرد را اضافه کرده و پس از 2 دقیقه روی بخار کتری قرار می دهیم تا ژلاتین در آب حل و شفاف شود.
طرز تهیه کرم فندق:
زرده تخم مرغ و نمک و وانیل و شکر را با همزن خوب می زنیم تا کرم رنگ و کشدار شود.

شیر جوش را اضافه کرده و سریع هم می زنیم تا تخم مرغ سفت نشود.

ژلاتین باز شده را اضافه کرده ، سپس به مدت 2 دقیقه روی حرارت مستقیم قرار می دهیم و با همزن دستی مخلوط می کنیم تا ته نگیرد.

بعد از این مدت از روی حرارت برداشته و مرتب هم می زنیم تا کمی از حرارت مایع کم شود
سپس فندق و خامه را اضافه کرده و داخل قالب مورد نظر ریخته و به مدت 3 ساعت داخل یخچال می گذاریم.

0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest

0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
0
افکار شما را دوست داریم، لطفا نظر دهید.x