شکر سه چهارم پیمانه
بستنی وانیلی ۱ پیمانه
وانیل ۱ پنسه
پودر ژلاتین ۳ قاشق غذاخوری سر پر
مواد لازم برای تهیه ژله قهوه
شکر ۸ قاشق غذاخوری سر پر
آب جوش یک و نیم پیمانه
آب سرد یک و نیم پیمانه
پودر ژلاتین یک و نیم قاشق غذاخوری سر پر
مواد لازم برای تهیه ژله شیر قهوه
شکر ۴ قاشق غذاخوری
آب جوش یک و نیم پیمانه
پودر ژلاتین یک و نیم قاشق غذاخوری سر پر
آب سرد یک سوم پیمانه
مواد لازم برای تهیه ژله شکلاتی
شکر 4قاشق غذاخوری
آب جوش یک و نیم پیمانه
پودر ژلاتین یک و نیم قاشق غذاخوری سر پر
آب سرد یک سوم پیمانه
طرز تهیه ژلاتین برای تمام قسمتها
پودر ژلاتین رو با یک سوم پیمانه آب سرد مخلوط کنید. کمی صبر کنید تا حالت اسفنجی پیدا کنه, حالا اونو روی بخار کتری یا آب جوش بذارید تا حالت رقیق و روان پیدا کنه.
طرز تهیه ژله شیر یا ژله پایه
شیر و شکر رو در ظرفی بریزید و روی حرارت بذارید تا شکر توی شیر حل بشه! حالا مایه رو از روی حرارت بردارید و اجازه بدید تا کمی خنک بشه و بستنی و وانیل رو اضافه کنید و هم بزنید تا مایه یکدستی به دست بیاد! حالا ژلاتین رو اضافه کنید و بذارید تا کمی خنک بشه!
طرز تهیه ژله قهوه
قهوه فوری رو با شکر و آب جوش مخلوط کنید تا به صورت محلول در بیاد! حالا ژلاتین رو اضافه کنید و هم بزنید تا با هم ترکیب بشن! مایه رو در یک ظرف مستطیل مسطح بریزید و بذارید توی یخچال تا ببنده و بعد به صورت مکعب مربع برش بدید.
طرز تهیه ژله شیر قهوه
۲ بسته کافی میکس و شکر رو با آب جوش مخلوط کنید و هم بزنید و بعد ژلاتین رو اضافه کنید و مثل ژله قهوه در ظرف بریزید و اجازه بدید ببنده و بعد برش بدید.
طرز تهیه ژله شکلات
۲ بسته هات چاکلت رو با شکر و آب جوش مخلوط کنید و بعد ژلاتین رو اضافه کنید و هم بزنید و باز در ظرف بریزید و اجازه بدید ببنده و بعد برش بزنید!
حالا قالب اصلی رو کمی چرب کنید یا با آب سرد بشویید و برای ربع ساعت توی فریزر بذارید و بعد توی قالب اصلی تون, ژله های خرد شده قهوه, شیر قهوه و شکلات رو بریزید. حالا ژله پایه, که باید حتما خنک شده باشه رو خیلی آروم روی خرده ژله ها بریزید و دسر رو توی یخچال بذارید تا ببنده و بعد در ظرف مورد نظر برگردونید!
نکات
این دسر گرچه ممکنه در نظر اول کمی سخت به نظر بیاد, ولی اصلا سخت نیست و کمی مراحلش طولانیه!
بسته هات چکلت و کافی میکس همین بسته های تکنفره ۱۸ گرمی هست که در بازار موجوده!
اگر قالبتون فلزی هست, باید حتما چند ثانیه در آب داغ نگه دارید تا دسر راحت تر جدا بشه!
هیچ وقت ژلاتین رو به مایه داغ اضافه نکنید, چون ژلاتین میبره!
برای اینکه وقتی دسر رو در ظرف برمیگردونید, خیلی راحت در ظرف جابه جا بشه و اگر وسط ظرف نیفتاد, قابل حرکت دادن باشه, کمی ظرف رو خیس کنید!
یک پنسه میزانی است که بین انگشت شست و سبابه جا میگیره!
منبع :chefgilda.com