طرز تهیه پنیر پیتزای خانگی

http://dl.oghyanos.ir/uploads/1423935854661.jpg

 

با روش زیر به راحتی پنیر پیتزای خانگی درست کنید.
مواد لازم :
شیر پاستوریزه : 2 لیتر
سرکه : یک تا دو قاشق غذاخوری
نمک: به میزان لازم
پارچه نخی نازک و کاملاً تمیز : یک متر.
طرز تهیه :
شیر را روی حرارت بگذارید.
بعد از جوش آمدن، قطره قطره سرکه را افزوده و همچنان بجوشانید.
در این موقع شیر شروع به بسته شدن می‌کند.
زمانی که شروع به سفت شدن کرد دیگر نیازی به اضافه کردن سرکه نیست.
در همین حالت شیر را سه دقیقه دیگر بجوشانید.
بعد از این مدت، آن را داخل پارچه نازک بریزید و اطراف آن را جمع کنید و گره بزنید.
در یک ظرف مقداری آب و نمک آماده کنید و پارچه محتوی شیر سفت شده را، در آب و نمک به مدت ده دقیقه قرار دهید.
بعد از آن پنیر را از داخل پارچه خارج کنید و مجددا در یک قابلمه بریزید و روی حرارت ملایم بگذارید و ده دقیقه هم در این حالت پنیر را بجوشانید.

دقت کنید که این جوشاندن باعث کش آوردن پنیر شده و هر چقدر ملایم‌تر و بیشتر بجوشد کش‌دار‌تر می‌شود.
ولی مراقب باشید که نسوزد.
سپس حرارت را خاموش کنید و بگذارید سرد شود. پنیر آماده شده را رنده کنید و در ظرف در دار ریخته و در فریزر بگذارید.

 

.

0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest

0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها

Next Post

طرز تهیه باقلوای چیلی

ش بهمن 25 , 1393
مواد لازم:   خمیر یوفكا مخصوص باقلوا: یك بسته    پنیر لبنه: 100 گرم   كرم پاتی سیر: 100 گرم    مغز گردو، بادام و پسته: از هر كدام 75 گرم   كره: 200 گرم    روغن مایع: چهار قاشق غذاخوری   هل، دارچین، زنجبیل و فلفل چیلی: به میزان […]

You May Like

0
افکار شما را دوست داریم، لطفا نظر دهید.x