طرز تهیه نوتلا
مواد لازم براي هر ليوان:
- خامه صبحانه: نصف ليوان
- نوتلا: دو قاشق غذاخوري
- بستني شكلاتي: نصف ليوان
- يخ: چند تكه كوچك
- پودر كاكائو: 20 گرم
- پودر فندق: 30 گرم
- آب: یکچهارم ليوان
روش تهيه:
1. ابتدا آب را داخل قابلمهاي جوش ميآوريم، در حال جوشيدن آب، نوتلا و كاكائو را به آن اضافه ميكنيم و هم ميزنيم تا مواد يكدست شوند.
2. سپس آن را از روي حرارت برميداريم و كنار ميگذاريم تا خنك شود. اين كار باعت ميشود نوتلا در تمام شيك يكدست شود.
3. مايه را داخل ميكسر ميريزيم، بقيه مواد را به آن اضافه کرده و همه را با هم ميكس ميكنيم و به سرعت داخل ليوان ريخته و سرو ميكنيم.