جمعه , 7 بهمن 1401
قالب وردپرس درنا توس
خانه / آشپزی / دسر,شکلات,شیرینی / طرز تهیه نوتلا

طرز تهیه نوتلا

طرز تهیه نوتلا

1424384713121 - طرز تهیه نوتلا
مواد لازم براي هر ليوان:
  •     خامه صبحانه: نصف ليوان
  •     نوتلا: دو قاشق غذاخوري
  •     بستني شكلاتي: نصف ليوان
  •    يخ: چند تكه كوچك
  •     پودر كاكائو: 20 گرم
  •    پودر فندق: 30 گرم
  •    آب: یک‌چهارم ليوان

روش تهيه:

1. ابتدا آب را داخل قابلمه‌‌اي جوش مي‌آوريم، در حال جوشيدن آب، نوتلا و كاكائو را به آن اضافه مي‌كنيم و هم مي‌زنيم تا مواد يكدست شوند.

2. سپس آن را از روي حرارت برمي‌داريم و كنار مي‌گذاريم تا خنك شود. اين كار باعت مي‌شود نوتلا در تمام شيك يكدست شود.

3. مايه را داخل ميكسر مي‌ريزيم، بقيه مواد را به آن اضافه کرده و همه را با هم ميكس مي‌كنيم و به سرعت داخل ليوان ريخته و سرو مي‌كنيم.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

2 × دو =