پنجشنبه , 30 فروردین 1403

طرز تهیه نان زعفرانی سوئدی برای کریسمس

نان سوئدی یکی از نان هایی است که در ایام کریسمس پخته می شود، ما طرز تهیه این نان خوشمزه را برایتان آماده کرده ایم.
طرز تهیه نان زعفرانی سوئدی برای کریسمس 

نان زعفرانی سوئدی یکی از خوشمزه ترین نان های زعفرانی است که قبل از کریسمس به فروش می رسد و در ایام سال نو میلادی، بازار پخت و فروش این نان خوشمزه، بسیار داغ است. اگر شما هم با گزینه نان خانگی موافق هستید و مایلید برای کریسمس این نان را خودتان در منزل آماده کنید.

مواد لازم برای پخت نان زعفرانی سوئدی 

مواد لازم مقدار
مخمر خشک 42 گرم
آب گرم(40 درجه) نصف فنجان
آرد 4 یا 4/5 فنجان
تخم مرغ 2 عدد
شیر نصف فنجان
شکر نصف فنجان
کره ذوب شده نصف فنجان
خامه سنگین نصف فنجان
زعفران 1/4 قاشق چای خوری

 مواد لازم برای رومال نان زعفرانی کریسمس

مواد لازم مقدار
شیر 2 قاشق غذاخوری
تخم مرغ 1 عدد
شکر مرواریدی یا شکر کریستال برای تزئین
نان کریسمسدستور پخت نان زعفرانی سوئدی برای کریسمس
  1. یک ظرف در دار بردارید و نصف فنجان آب را درون آن بریزید و به آرامی مخمری را که تهیه کرده اید را درون آب بریزید و آن ها را هم بزنید تا با یکدیگر ترکیب شوند.
  2. یک قاشق غذاخوری شکر به مخمر و آب اضافه کنید هم بزنید و در، ظرف را بگذارید مواد را به مدت 5 دقیقه در جای گرم نگهداری کنید.
  3. در یک ظرف تخم مرغ را بشکانید و با مقداری نمک هم بزنید شیر و خامه را به این ترکیب اضافه کنید و دوباره هم بزنید.
  4. باقی مانده شکر و زعفران را به این مواد اضافه کنید و با دست یا سر خمیر گیر همزن  ورز دهید تا کاملا مخلوط شوند.
  5. آرد را الک کنید و فنجان به فنجان آرام به مواد اضافه کنید. بعد از هر بار ریختن یک فنجان آرد آن را با مواد به خوبی مخلوط کنید تا کاملا ترکیب شود در آخر این مرحله باید یک خمیر صاف و یکدست که زیاد چسبنده نباشد را بدست آورید.
  6. نکته مهمی که در این مرحله وجود دارد این است که میزان گلوتن آردها با یکدیگر متفاوت است پس به همین دلیل ممکن است آرد کمتر یا بیشتر نسبت به میزانی که به شما گفتیم استفاده کنید.
  7. خمیری که تهیه کرده اید را بپوشانید و حداقل 2 ساعت یا 24 ساعت درون یخچال قرار بدهید.
  8. فر را در دمای 190 درجه روشن کنید و بگذارید تا گرم شود.
  9. سینی فر را بردارید و کف آن را با کاغذ روغنی بپوشانید.
  10.  روی سطح کارتان مقداری آرد بپاشانید و خمیر بدست آمده تان را روی سطح پهن کنید و به 24 قسمت مساوی تقسیم کنید.
  11. هر تیکه تقسیم شده را با دست ورز دهید تا فرم  یک طناب را به خود بگیرند انتهای هر طرف را با دست بگیرید و در جهت مخالف یکدیگر رول کنید تا بشکل حرف انگلیسی s در بیایند.
  12. به سراغ رومال نان ها بروید.
  13. یک عدد تخم مرغ را در ظرفی بشکنید و خوب هم بزنید تا کاملا سفیده و زرده ترکیب شوند سپس دو قاشق غذا خوری شیر به تخم مرغ اضافه کنید و هم بزنید.
  14. با یک برس آشپزی این مواد رومال را به روی نان ها بمالید تا کاملا سطح نان ها تخم مرغی شوند. برای جذابیت بیشتر نان می توانید شکر راه روی نان ها بپاشانید و به مدت 15 دقیقه دورن فر قرار دهید تا زمانی که روی نان ها قهوهای مانند شوند.

نان سوئدی

0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest

0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
0
افکار شما را دوست داریم، لطفا نظر دهید.x