طرز تهیه مافین کیوی
مواد لازم
- 2 عدد کیوی
- 1.2 و 1 پیمانه آرد
- 1 ق چ نمک بیکینگ پودر
- 1.4 ق چ نمک
- 1.4 پیمانه شیر
- 1 ق چ پودر وانیل
- 1.2 پیمانه کره
- 3.4 پیمانه شکر
- 1 عدد تخم مرغ، 2 سفید تخم مرغ
مواد لازم برای رویه
- 1 عدد کیوی
- 1.2 پیمانه کره
- 1.2 ق چ وانیل
- 3.4 پیمانه شکر دانه ریز
- مقدار کمی نمک
1- فر را با دمای 180 درجه سانتی گراد گرم کنید. قالب های مافین را با کاغذ مخصوص بپوشانید و کنار بگذارید. 3 عدد کیوی را پوست بگیرید، خرد کنید و در یک کاسه مناسب با چنگال خوب له کنید.
(کیوی ها باید به خوبی له شوند.) اگر با چنگال نتوانستید کیوی ها را خوب له کنید از مخلوط کن استفاده کنید. نیمی از کیوی له شده را داخل کاسه ای بریزید، سپس شیر و وانیل را هم به آن اضافه کرده و خوب مخلوط کنید.
2- در یک کاسه دیگر آرد، بیکینگ پودر و نمک را خوب با هم مخلوط کنید. حالا در یک کاسه بزرگ کره را بریزید و با همزن برقی آن را خوب هم بزنید، سپس شکر را اضافه کرده و دوباره مواد را خوب مخلوط کنید. حالا سرعت آن را کم کنید و تخم مرغ و 2 عدد سفیده را هم اضافه کرده و دوباره مواد را خوب مخلوط کنید که کاملا با هم ترکیب شوند.
نیمی از مخلوط آرد را به مواد اضافه کرده و کمی هم بزنید. حالا مخلوط کیوی و شیر را اضافه کرده و مواد را با هم مخلوط کنید. در انتها بقیه مخلوط آرد را اضافه کرده و تمامی مواد را خوب مخلوط کنید که مایه کیک آمادهشود.
3- حالا 2.3 از قالب ها را با مایه کیک پر کرده و آنها را به مدت 25-22 دقیقه داخل فر قرار دهید تا کیک ها کاملا بپزند، سپس آنها را از فر درآورید و بگذارید که کاملا سرد شوند.
4- برای تهیه رویه، کره را در کاسه ای بریزید و هم بزنید تا نرم شود. مابقی کیوی له شده را کم کم اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا به خورد هم بروند. دقت کنید که مخلوط به دست آمده آب نیندازد. حالا وانیل و شکر را اضافه کنید و مواد را خوب با هم مخلوط کنید. در انتها کمی نمک به مواد اضافه و خوب مخلوط کنید.
5- حالا کیک ها را با مخلوط کیوی حاصل تزیین کنید. می توانید برای این کار از قیف کیک پزی استفاده کنید، سپس یک برش کوچک کیوی روی کیک ها قرار داده و آنها را سرو کنید.