طرز تهیه مافین مربای آلبالو و نارگیل

طرز تهیه مافین مربای آلبالو و نارگیل

مافین مربای آلبالو و نارگیل, مافین مربای آلبالو

آماده سازی : 15 دقیقه

پخت : 30 دقیقه

مواد لازم برای 12 نفر :

 آرد سفید300 گرم
 شکر 150گرم
 بیکینگ پودر 1/2 قاشق چای خوری
 دارچین پودر شده 1 قاشق چای خوری
 نمک1/8 قاشق چای خوری
شیر 250 میلی لیتر
 تخم مرغ1 عدد
 کره آب شده60 گرم 
 پودر نارگیل 30 گرم
مربای آلبالو150 گرم
پوست رنده شده لیمو1 قاشق چای خوری


طرز تهیه :
فر خود را به 180 در جه سانتی گراد برسانید و بگذارید گرم شود
قالب مافین 12 تایی انتخاب کنید و داخل هر قالب را کاغذ مافین بگذارید .
داخل ظرف گود بزرگی آرد سفید ، شکر ، بیکینگ پودر ، پودر دارچین و نمک را مخلوط کنید .

در ظرف دیگری شیر ، تخم مرغ و کره آب شده خود را با همزن برقی روی دور کند بزنید .
محتویات هر دو ظرف را با هم مخلوط کنید و مربای آلبالو ، نارگیل و پوست لیمو را به آن اضافه کنید و هم بزنید .

با استفاده از قاشق تا 4/3 و نه بیشتر کاغذ های مافین خود را پر کنید .
کمی پودر نارگیل روی مافین ها بریزید و به مدت 30-25 دقیقه در فر بگذارید .
وقتی طلایی رنگ شدند یعنی آماده سرو است،سعی کنید آنها را گرم سرو کنید و در دمای اتاق و در یک ظرف در بسته نگه دارید .

.

Next Post

آموزش برداشتن ابرو به شکل حرفه ای و اصولی

چ خرداد 14 , 1393
  سانیا ووستاج ، از جمله ابروکارهای مشهور دنیا است که تاکنون مشتری های مشهوری از جمله ریحانا و شاهزاده خانم های سعودی را داشته است. از نظر سانیا ابروهای پر بسیار زیبا هستند و ظاهر خوبی دارند ولی وی می گوید کسانی که ابروهای پرپشتی نیز ندارند می توانند […]

You May Like