قالب وردپرس درنا توس
خانه / آشپزی / دسر,شکلات,شیرینی / طرز تهیه مارمالاد کیوی

طرز تهیه مارمالاد کیوی

در اینجا برای شما طرز تهیه مارمالاد کیوی خوشمزه را ارائه کرده ایم که در این فصل میتوانید با کیوی های تازه تهیه کرده و لذت ببرید.

در اینجا برای شما طرز تهیه مارمالاد کیوی خوشمزه را ارائه کرده ایم که در این فصل میتوانید با کیوی های تازه تهیه کرده و لذت ببرید.

مواد لازم:

  • کیوی: ۱ کیلوگرم
  • شکر: ۱ کیلوگرم
  • پودر ژلاتین: ۱ قاشق چای خوری
  • آب: ۱ لیوان
  • گلاب: ۱ لیوان
  • پودر هل سبز: ۱/۴ قاشق مربا خوری
  • پودر زیره سبز: ۱/۸ قاشق مربا خوری

دستور تهیه مارمالاد کیوی بدون ژلاتین

طرز تهیه

۱. ابتدا کیوی ها را پوست بگیرید و خرد کنید و داخل قابلمه ریخته و روی آن آب و گلاب بریزید و به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه (بسته به سفتی کیوی) آن را بپزید پس از این مدت شکر را روی کیوی ها بریزید و ۲۰ دقیقه بگذارید مربا بجوشد، همزمان مارمالاد را هم بزنید تا شکر خوب حل شود ، کف روی مارمالاد را نیز با قاشق بگیرید.

۲. پس از جوشیدن آن را با میکسر یا پشت چنگال خوب له کنید تا یکدست شود ، پس از یکدست شدن ۱۵ دقیقه دیگر بگذارید مربا بجوشد.

۳. پودر ژلاتین را داخل کاسه ای بریزید و کمی آب روی آن بپاشید و روی حرارت بخار آب قرار دهیدیا داخل مایکروویو بگذارید تا حل شود سپس به همراه پودر هل و زیره آن زا به مارمالاد اضافه کنید و قابلمه را از روی حرارت بردارید ، روی قابلمه را بپوشانید و ۲ ساعت در دمای اتاق قرار دهید تا سرد شود سپس داخل شیشه های تمیز بریزید و داخل یخچال قرار دهید.

نکات:

  • در صورت تمایل از میزان ژلاتین پبشتری استفاده کنید تا مارمالاد سفت شده و برای تزیین هم مناسب شود.
  • بهتر است بعد از آماده شدن ۲ قطره رنگ خوراکی سبز هم به مارمالاد اضافه کنید تا خوشرنگ تر شود.

 

منبع:سایت پاپیون

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دو × 4 =