- بستنی وانیلی 240 میلی لیتر
- پنیر خامه ای ماسکارپونه 120 میلی لیتر
- خامه شیرین فرم گرفته 30 میلی لیتر
- نان انگشتی یا لیدی فینگر 1 عدد
- قهوه فوری یا نسکافه 1 ق چ
- پودر کاکائو کمی
ابتدا بستنی،پنیر خامه ای، خامه و در آخر پودر قهوه را داخل مخلوط کن بریزید و خوب بزنید تا کاملا مواد مخلوط شوند. مواد را داخل ظرفتون بریزید و روی ان را با پودر کاکائو بپوشونید و یک لیدی فینگر را نصف کنید و روی آن بگذارید.
یه نکته : همیشه زمانیکه خامه آماده میکنید، سعی کنید در مقادیر 100 یا 50 گرم خامه را داخل کیسه زیپ بگ بریزید و فریز کنید که برای درست کردن دسر و اسموتی و …. دیگه نیازی به درست کردن خامه نداشته باشید