طرز تهیه شیرینی مارمالادی

 

طرز تهیه شیرینی مارمالادی,شیرینی مارمالادی مخصوص عید نوروز

مواد لازم :

 کره نرم و خرد شده ۱۸۵ گرم
 وانیل 1/4 قاشق چایخوری
 شکر۱۶۵ گرم
 زرده تخم مرغ۲ عدد
پودر بادام۶۰ گرم یا نصف پیمانه
آرد۲۲۵ گرم یا یک و نیم پیمانه
بیکینگ پودرنصف قاشق چایخوری
مارمالاد تمشک یا آلبالو۴ قاشق غذاخوری
رنده پوست لیموترش۱ قاشق چایخوری

 

 
طرز تهیه :
1. فر را با حرارت ۱۶۰ درجه سانتیگراد گرم کنید.

2. کره، وانیل، شکر و زرده ها را در یک کاسه متوسط به کمک همزن برقی فقط تا حدی که با هم مخلوط شوند بزنید. پودر بادام را اضافه کنید. آرد و بیکینگ پودر را با هم الک کرده و با سایر مواد کاملا مخلوط نمایید.

3. از مایه به اندازه یک قاشق چایخوری برداشته و در دستتان گرد کنید و به فاصله ۵ سانتی متر از یکدیگر در سینی قرار دهید (سینی نیاز به چرب کردن ندارد).

4. با دسته یک قاشق چوبی یا با نوک انگشت حفره کوچکی به عمق یک سانتیمتر و پهنای یک و نیم سانتیمتر روی هر یک از شیرینی ها ایجاد کنید.

5. مارمالاد را با رنده پوست لیموترش مخلوط کرده و به کمک یک قاشق چایخوری یا یک قیف کاغذی داخل حفره ها را پر کنید.

6. شیرینی ها را به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه در فر قرار داده و بعد از پخت در سینی خنک کنید. این شیرینی در ظرف دردار تا ۳ هفته قابل نگهداری است.

http://dl.oghyanos.ir/uploads/1426448389233.jpg

.

0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest

0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها

Next Post

طرز تهیه سالاد میگو

ی اسفند 24 , 1393
طرز تهیه سالاد میگو     مواد لازم میگوی تمیز کرده  200 گرم نخود فرنگی پخته  نصف فنجان تخم مرغ آب پز  3 عدد مغز کاهو یا کرفس خرد شده  2 فنجان گوجه فرنگی  2 عدد متوسط سس برنز  یک فنجان طرز تهیه : 1.    ظرف مناسبی را در نظر […]

You May Like

0
افکار شما را دوست داریم، لطفا نظر دهید.x