یکشنبه , 16 بهمن 1401
قالب وردپرس درنا توس
خانه / آشپزی / دسر,شکلات,شیرینی / طرز تهیه شیرینی خامه ای خانگی

طرز تهیه شیرینی خامه ای خانگی

48449737354873774385 - طرز تهیه شیرینی خامه ای خانگی

مواد لازم :

آرد کيک ۷۵ گرم
آرد ذرت ۷۵ گرم
کرم تارتار سه چهارم قاشق مرباخوري
جوش شيرين کمتر از نصف قاشق مرباخوري
تخم مرغ ۳ عدد، سفيده و زرده از هم جدا شده
پودرقند سه چهارم ليوان
خامه و پودر قند به مقدار کافي


طرز تهيه شيرينی خامه ای :

فر را روي ۲۰۰ درجه سانتي گراد تنظيم و روشن کنيد.
سيني را با کاغذ روغني بپوشانيد.مواد خشک به جز پودرقند را ۳ بار با هم الک کنيد.

در ظرف جداگانه اي سفيده تخم مرغ را هم بزنيد، سپس پودرقند را به تدريج به آن اضافه کنيد و هم زدن را ادامه دهيد تا سفت شود و شکل بگيرد. در اين مرحله زرده را اضافه کنيد. هر بار يک عدد و سپس هم بزنيد.
مواد خشک را به مواد تخم مرغ اضافه کنيد و به آرامي هم بزنيد. مواد به دست آمده بايد کمي سفت شود.

با استفاده از قاشق مرباخوري، با حفظ فاصله مواد را يک قاشق يک قاشق بريزيد و به مدت ۵ يا ۷ دقيقه بپزيد.

شيريني ها را از فر در بياوريد و پس از چند دقيقه روي سيني سيم دار بچينيد. پس از اين که شيريني کامل سرد شد، به مدت ۳ ساعت در ظرف دردار قرار دهيد. سپس هر کدام را با خامه پر کرده و روي آن را با پودرقند تزئين کنيد. ۳۰ دقيقه طول مي کشد تا اين شيريني کمي نرم شود.

 

crem home - طرز تهیه شیرینی خامه ای خانگی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

15 + 1 =