طرز تهیه سالاد پانزانلا
1 عدد کاهو
½ نان فوکاچیا
4 عدد گوجه فرنگی
1 عدد خیار
½ پیاز قرمز متوسط
½ فنجان زیتون بی هسته
50 گرم پنیر فتا خرد شده
¼ فنجان روغن مایع
¼ فنجان روغن زیتون
¼ فنجان سرکه قرمز
1 قاشق غذاخوری خردل
1 قاشق چایخوری پونه خشک
1 قاشق چایخوری سیر خردشده
¾ قاشق چایخوری نمک
فلفل سیاه به میزان دلخواه
طرز تهیه
مرحله 1
کاهو ها را خرد کرده به اندازه 2تا 3 سانتی متر برش دهید ،سپس بشوید و اجازه دهید خشک شود .گوجه فرنگی و خیار را بشویید سپس خرد کنید . پیاز قرمز را خلال کنید . زیتونها را نیز می توانید خرد کنید یا خرد نشده استفاده کنید. تمام این مواد ( گوجه فرنگی، خیار ، پیاز، زیتون و پنیر فتا ) را در یک کاسه ریخته و هم بزنید تا ترکیب شوند
مرحله 2
حال تمام مواد تشکیل دهنده سس ( روغن مایع ، روغن زیتون ، سرکه ، خردل ، سیر ، پونه، نمک و فلفل ) با هم مخلوط کنید و کنار بگذارید
مرحله 3
نان ها را نیز خرد کنید، البته می توانید به جای نان فوکاچیا از نان باکت هم استفاده کنید . درانتها تمام مواد را با هم مخلوط کنید و سرو کنید . شما می توانید این مواد را جدا گانه در یخچال نگهداری کنید و هنگام سرو با هم مخلوط کنید چون نان ها نباید تردی خود را از دست بدهند