- نوع غذا:
سالاد - وعده غذایی:
ناهار شام
- زمان پخت : 50دقیقه
- زمان آماده سازی مواد: 0دقیقه
فیله گوشت : 250 گرم
روغن کنجد : 2 قاشق چایخوری
سیر خرد یا له شده : 2 حبه
زنجبیل تازهی ورقه ورقه شده : یک قاشق غذاخوری
کلم بروکلی : 4 فنجان
فلفل دلمه ای قرمز خرد شده : یک عدد
سس سویا (با کمترین میزان سدیم) : یک قاشق غذاخوری
آب گوشت : 50 میلی لیتر (یک چهارم فنجان)
سبزیجات سبز (مطابق با سلیقه و ذائقهی خود) : 4 فنجان
سرکه : 2 قاشق غذاخوری
گشنیز خرد شدهی تازه : یک قاشق غذاخوری
دانهی کنجد : نصف قاشق چایخوری
نمک : به مقدار لازم
* چربی فیله را کاملاً جدا کرده و به تکه های کوچک تقسیم کنید.
* یک قاشق از روغن کنجدتان را در یک ماهی تابهی نچسب ریخته و اجازه دهید داغ شود.
* گوشت، سیر و زنجفیل و مقداری نمک را داخل ماهی تابه ریخته و اجازه دهید چند دقیقه سرخ شوند.
* اگر دوست دارید گوشتتان کاملاً پخته شود اجازه دهید مدت زمان بیشتری روی شعله بماند.
* سپس مواد را داخل یک ظرف دیگر بریزید و دوباره ماهی تابه را روی شعله قرار دهید.
* بقیهی روغن را در ماهی تابه ریخته و بروکلی، فلفل دلمه ای خرد شده، آب گوشت و سس سویا را به آن اضافه کنید. در ظرف را بگذارید و اجازه دهید مواد پخته شود. لازم است سبزیجات نرم شوند ولی بهتر است زیر دندان بیایند و له نشده باشند.
* گوشت را به مواد اضافه کرده و هم بزنید تا مواد به خورد هم برود و طعم بگیرد. سبزیجات سبزی که از قبل آماده کردهاید را داخل دیس ریخته و روی آنرا با مواد پخته شده بپوشانید. سرکه را روی مواد بریزید. گشنیزهای خرد شده و دانه های کنجد را روی غذا پاشیده و سرو کنید.
منبع : http://www.tebyan.net
تعداد بازدید: 33