این دسر خوشمزه ترکیبی از سیب، پنیر چدار و آب سیب است که می تواند برای دوستان و خانواده تان مقبول باشد. با طرز تهیه تارت لقمه ای سیب و پنیر چدار همراه شوید.
مواد لازم برای ۱۲ عدد تارت :
کره | ۲ قاشق چایخوری |
شکر قهوه ای | نیم پیمانه |
سیب بزرگ (ترجیحا ترش مزه) | ۲ عدد پوست کنده و خرد شده |
دارچین | نصف قاشق چایخوری |
آب سیب شیرین | ۱ لیتر |
سرکه | ۲ قاشق چایخوری |
خمیر هزارلا آماده | ۲۰۰ گرم |
پنیر چدار کم چرب | ¼ پیمانه (رنده شده) |
آرد | کمی برای پهن کردن خمیر |
طرز تهیه :
از قبل باید فر را روی حرارت ۲۰۰ درجه سانتی گراد روشن کنید تا گرم شود.
کره را داخل یک قابلمه ذوب کنید و ۲ قاشق غذاخوری شکر قهوه ای را اضافه کرده و هم بزنید تا شکر آب شده و صاف شود. تکه های سیب را داخل قابلمه بریزید و روی حرارت متوسط بپزید تا کمی نرم شوند ولی شکل خود را از دست ندهند.
۱/۸ قاشق چایخوری از دارچین را به سیب بیفزایید و مخلوط کنید، سپس سیب ها را داخل کاسه ای ریخته و کنار بگذارید.
داخل همان قابلمه آب سیب، سرکه، شکر قهوه ای و دارچین باقی مانده را روی حرارت متوسط قرار دهید تا شکر حل شود. بگذارید آب سیب به جوش آید و تا وقتی که مقدار آن به ¾ پیمانه کاهش یابد بجوشد.
مقداری آرد روی سطح صافی بپاشید و خمیر هزارلا تان را روی آن پهن کرده و به کمک چاقو یا رولت پیتزا آن را ۱۲ تکه کنید.
خمیر ها را داخل کاپ های یک ظرف شیرینی مافین که به خوبی چرب کرده اید قرار دهید و با چنگالی خمیر ها را کمی داخل ظرف تکان دهید.
با یک قاشق سیب های پخته شده تان را داخل خمیرها بریزید.
تارت ها را برای مدت ۱۵ دقیقه یا تا زمانی که طلایی شوند در فر بپزید.
هنگامی که تارت ها خوب خنک شدند آن ها را از قالب های مافین خارج کنید و کمی شربت سیب و پنیر رنده شده رویشان بریزید.
تارت های سیب را سرد یا گرم سرو کنید و از آن ها لذت ببرید.
نکات و هشدارها :
** هنگام کار با خمیر هزارلا، خمیر باید در عین اینکه یخ زده نیست، خیلی سرد باشد.
** می توانید از خمیر فیلو هم استفاده کنید.