طرز تهیه بیسکویت دانه آفتابگردان و کشمش

تهیه بیسکویت دانه آفتابگردان و کشمش

 

زمان پخت : 20دقیقه

زمان آماده سازی مواد: 0دقیقه

 

مواد لازم برای تهیه:

آرد سفید گندم : 2 پیمانه سرپر (225 گرم)

بیکینگ پودر : یک قاشق چایخوری

کره گیاهی پاستوریزه : 2 قاشق سوپخوری

شکر : 2 قاشق سوپخوری

کشمش : 1/3 پیمانه (50 گرم)

دانه آفتابگردان : 2 قاشق سوپخوری

ماست کم‌چرب پاستوریزه : یک پیمانه سرخالی (150 گرم)

شیر کم چرب پاستوریزه :  2 الی 3 قاشق سوپخوری

روش پخت

آرد و بیکینگ پودر را مخلوط نمایید. کره گیاهی را به آن بیفزایید و مجدداً مخلوط کنید و با دست مالش دهید.

* سپس شکر، کشمش، نیمی از دانه‌های آفتابگردان، ماست و شیر را بیفزایید و مخلوط نمایید تا خمیر نرمی حاصل شود.

* توجه کنید که خمیر به دست نچسبد. خمیر را روی سطحی که با آرد آغشته شده، به قطر 2 سانتیمتر پهن نمایید.

* حالا خمیرها را با قالب‌های دایره شکل به قطر 6 سانتیمتر قالب بزنید.

* با استفاده از قلم‌مو شیر را روی بیسکویت‌ها بمالید و بقیه دانه‌های آفتابگردان را روی آن بپاشید.

* بیسکویت‌ها را به مدت 20- 15 دقیقه در فری که از قبل با حرارت 230 درجه سانتی‌گراد گرم شده قرار دهید تا پف کنند و طلایی رنگ شوند.

* بیسکویت‌ها را پس از خنک شدن، با مربا یا کره کم چرب میل نمایید.