زمان پخت : 20دقیقه
زمان آماده سازی مواد: 0دقیقه
مواد لازم برای تهیه:
آرد سفید گندم : 2 پیمانه سرپر (225 گرم)
بیکینگ پودر : یک قاشق چایخوری
کره گیاهی پاستوریزه : 2 قاشق سوپخوری
شکر : 2 قاشق سوپخوری
کشمش : 1/3 پیمانه (50 گرم)
دانه آفتابگردان : 2 قاشق سوپخوری
ماست کمچرب پاستوریزه : یک پیمانه سرخالی (150 گرم)
شیر کم چرب پاستوریزه : 2 الی 3 قاشق سوپخوری
روش پخت
آرد و بیکینگ پودر را مخلوط نمایید. کره گیاهی را به آن بیفزایید و مجدداً مخلوط کنید و با دست مالش دهید.
* سپس شکر، کشمش، نیمی از دانههای آفتابگردان، ماست و شیر را بیفزایید و مخلوط نمایید تا خمیر نرمی حاصل شود.
* توجه کنید که خمیر به دست نچسبد. خمیر را روی سطحی که با آرد آغشته شده، به قطر 2 سانتیمتر پهن نمایید.
* حالا خمیرها را با قالبهای دایره شکل به قطر 6 سانتیمتر قالب بزنید.
* با استفاده از قلممو شیر را روی بیسکویتها بمالید و بقیه دانههای آفتابگردان را روی آن بپاشید.
* بیسکویتها را به مدت 20- 15 دقیقه در فری که از قبل با حرارت 230 درجه سانتیگراد گرم شده قرار دهید تا پف کنند و طلایی رنگ شوند.
* بیسکویتها را پس از خنک شدن، با مربا یا کره کم چرب میل نمایید.