سه شنبه , 21 اردیبهشت 1400
قالب وردپرس درنا توس
خانه / آشپزی / انواع غذا / روشهای مختلف پخت پاستا در خانه

روشهای مختلف پخت پاستا در خانه

 

 

ماکارونی با پنیر، فتوچینی آلفردو و لازانیای کش دار پنیری زمان و مکان خاص خودشان را دارند و آن هم می تواند در شب تعطیل در رستوران باشد نه در خانه آن هم به طور مداوم. زمانی که دلتان پاستا می خواهد ولی دوست ندارید پنیر، خامه و کالری زیادی در آن به کار ببرید این موارد را امتحان کنید.

 

pasta 3 - روشهای مختلف پخت پاستا در خانه

 

لوبیای سفید

لوبیای سفید نرم و خامه ای است و می توان به عنوان پوره در سس پاستا از آن استفاده کرد. لوبیا را پوره کنید و داخل آن کمی شیر بادام بریزید. برای بهتر شدن طعم آن پودر سیر، روغن زیتون و مقداری سرکه سیب اضافه کنید.

pasta 2 - روشهای مختلف پخت پاستا در خانه

 

 

آووکادو

آووکادو له شده در پاستا ممکن است کمی عجیب باشد اما بسیار خوش طعم می شود. پوره آووکادو را با روغن زیتون، سیر و ریحان ترکیب کنید تا یک سس خاهمه ای بسیار عالی برای اسپاگتی درست کرده باشید.

افزودن گوجه فرنگی گیلاسی و ذرت هم طعم اسپاگتی را بی نظیر می کند. نکته: این غذا در مدت زمان کوتاهی به مدت ۲۰ دقیقه آماده می شود پس سعی نکنید که زودتر از این آن را آماده کنید چون آووکادو زود رنگ عوض می کند.

pasta 3 - روشهای مختلف پخت پاستا در خانه

 

 

کنجد

برای تهیه این سس کمی کنجد با شیر بادام، فلفل دلمه ای، سس سویا و آب لیمو مخلوط کنید. این ترکیب هم خوشمزه است و هم مفید.

pasta 4 - روشهای مختلف پخت پاستا در خانه

 

 

گل کلم

این بار که خواستید اسپاگتی درست کنید حتما این سبزی را هم در آن به کار ببرید. برای این کار مقداری گل کلم با بادام هندی و سبزیجات بپزید سپس با افزودن مقداری سیر آن را له کنید تا نرم شود. اکنون سس پاستای خوش طعم شما آماده است.

pasta 5 - روشهای مختلف پخت پاستا در خانه

 

 

آجیل

ساختار نرم و طعم شیرین بادام هندی، پوره آن راتبدیل به یک سس خامه ای بسیار لذیذ برای پاستا می سازد. بادام هندی را با کمی سیر، آب سبزی و مقداری سرکه سیب مخلوط کنید سپس آن را با پاستا و مقداری بروکلی سرخ شده ترکیب کنید.

pasta 7 - روشهای مختلف پخت پاستا در خانه

 

 

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

17 − سیزده =