مواد لازم :
آب زرشک | 2 لیوان |
آب انار | 2 لیوان |
شربت آلبالو | 1 لیوان |
آب انگور سیاه | نصف لیوان |
سرکه بالزامیک | 2 قاشق غذاخوری |
میخک | 2 دانه |
چوب دارچین | 2 تکه |
نعناع تازه | 2 شاخه |
نمک | نصف قاشق چایخوری |
طرز تهیه :
نیم کیلو گرم زرشک را تمیز کرده و داخل 3 لیوان آب خیس کرده و به مدت دو ساعت آن را کنار می گذاریم. سپس در دستگاه غذاساز آن را میکس می کنیم. داخل قابلمه ریخته و به مدت 3 تا 4 دقیقه می جوشانیم.
سپس آن را صاف می کنیم. آب زرشک همراه با آب انار و شربت آلبالو به علاوه آب انگور – سرکه بالزامیک – میخک و دارچین و نمک را با هم مخلوط می کنیم. برگ نعناع تازه را داخل مواد انداخته و با چند تکه یخ در صورت تمایل 3 تا 4 قاشق غذاخوری شکر را سرو می کنیم.