تصاویری از کارگاه تولید گز در اصفهان

گز علاوه بر تنقلات شیرین ایران است بلکه مهم ترین خوراکی برای پذیرایی در مهمانی به ویژه در ایام نوروز می باشد.

گز یکی از تنقلات شیرین معروف و سنتی ایران است که در مناطق مرکزی ایران بخصوص اصفهان پخت می‌شود و به نوعی سوغاتی اصفهان محسوب می شود. در تهیه گز از شکر، سفیده تخم مرغ، بادکا، مغز بادام و پسته و هل و گلاب استفاده می‌شود.













.

0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest

0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها

Next Post

با مرموزترین نقاط روی کره زمین آشنا شوید!(تصاویر)

ش فروردین 2 , 1393
در گوشه و کنار این کره خاکی مکان‌های مرموز و بناهای عجیبی مشاهده می‌شوند. برخی از آنها اطلاعات ما در زمینه علوم و تاریخ را به طوری جدی به چالش می‌کشند؛ هرچند برای بعضی از آنها هم هیچ توضیح قابل قبولی نمی‌یابیم. بخشی از این بناها ساخته دست بشر هستند؛ […]

You May Like

0
افکار شما را دوست داریم، لطفا نظر دهید.x