پنجشنبه , 30 فروردین 1403

تصاویری از کارگاه تولید گز در اصفهان

گز علاوه بر تنقلات شیرین ایران است بلکه مهم ترین خوراکی برای پذیرایی در مهمانی به ویژه در ایام نوروز می باشد.

گز یکی از تنقلات شیرین معروف و سنتی ایران است که در مناطق مرکزی ایران بخصوص اصفهان پخت می‌شود و به نوعی سوغاتی اصفهان محسوب می شود. در تهیه گز از شکر، سفیده تخم مرغ، بادکا، مغز بادام و پسته و هل و گلاب استفاده می‌شود.













0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest

0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
0
افکار شما را دوست داریم، لطفا نظر دهید.x