آموزش یکی از جدیدترین میوه آرائی را به شما عزیزان پیشکش می کنم.
4 لایه اسفنج که به شکل دایره بریده شده و 4 لایه که نیم دایره هست زمینه و پایه ی اصلی این میوه آرائی است .
2 تا آناناس را از طول می بریم و چهار تکه را مثل شکل با سیخ کباب چوبی اطراف اسفنج نصب می کنیم .
دو عدد طالبی را با برش زیگزاگ (هفت – هشتی) دو قسمت کرده و روی زمینه کار با سیخ چوبی نصب کنید .
فاصله بین کاسه های طالبی را با برگ و شاخه پر کنید. داخل طالبی ها را با میوه های مختلف پر کنید . می توانید با قاشق مخصوص ، آناناس و طالبی ها را اسکوپ بزنید . و داخل طالبی ها بریزید. میوه هایتان را اطراف طالبی ها و کف ظرف بچینید.