اموزش تصویری تهیه شرینی به شکل قلب

این بیسکویتها با سه طعم متفاوت وانیلی؛ کاکائویی و طعم گلاب و یه گزینه مناسب برای هدیه دادن به کسانی که دوست شان دارید، هستند.
http://dl.oghyanos.ir/uploads/1424776582251.jpg
مواد لازم :

 کره 125 گرم
 خاکه قند  85 گرم
تخم مرغ 1 عدد
آرد 300 گرم حدود 2 پیمانه
وانیل 1/2 ق چ
گلاب 1/2 ق چ
پودر کاکائو 2 ق غ
رنگ قرمز به مقدار لازم

 

قالب قلبی شکل ؛ دو عدد سایزهای 7 و 3 سانتیمتری
طرز تهیه :
کره نرم را به همراه خاکه قند با کمک همزن بزنید تا مخلوط پوک و کمرنگی شود و بعد تخم مرغ را اضافه کنید و مخلوط درست شده را سه قسمت کنید و در سه کاسه جداگانه بریزید.
به یکی از کاسه ها وانیل بزنید و به یکی رنگ قرمز و گلاب و خوب مخلوط کنید و آخری را ساده نگهدارید که بعدا به آن آرد به همراه کاکائو بزنید.
آرد را سه قسمت کرده و در سه ظرف جدا بریزید و برای آرد کاکائویی دو ق غ از آرد بردارید و به جای آن پودرکاکائو بزنید و الک کنید.
آردها را جداگانه به مایه های وانیل و گلاب اضافه کنید و به آخری هم آرد کاکائویی بزنید تا سه خمیر با سه رنگ متفاوت داشته باشید صورتی ، سفید و کاکائویی .

 

  http://dl.oghyanos.ir/uploads/1424776584162.jpg

می توانید داخل کاسه همزن و با سر پدال اینکار را انجام بدهید و هربار کاسه را بشویید و مجددا با خمیر بعدی کار کنید یا اگر Flat-bladed دارید وسیله مخصوص مخلوط کردن خمیر تارت و پای؛ با آن مواد را مخلوط کنید.
مقدار آرد بسته به فصل سال و مقدار رطوبت ممکن است کم و زیاد شود پس یک باره همه آرد را نریزید که خمیر خشک شود.
این خمیر نیاز به استراحت ندارد و می توانید بین دو کاغذ روغنی یا کاغذ و سلفون آن را باز کنید و قالب بزنید.
فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد یا 350 درجه فارنهایت روشن کنید.
سینی فر را کاغذ مخصوص بکشید.
خمیر را باز کنید و با قالب بزرگ قالب بزنید و به سینی فر منتقل کنید و داخل سینی با قالب کوچکتر قالب بزنید و با یک چاقو لبه گرد یا اسپچولا قلب کوچک را در بیاورید و جایگزین قلب کوچک بیسکویت رنگ دیگه بگذارید.
اگر قلب کوچک را نتوانستید سالم در بیاورید ؛ جداگانه قالب بزنید.
بیسکویتها را به مدت ۱۲-۱۵ دقیقه بپزید و بعد از دقیقه ۸ جهت سینی را داخل فر عوض کنید و سینی را بچرخانید.

 

  http://dl.oghyanos.ir/uploads/1424776585623.jpg

منبع : ashpaziha.com