یکشنبه , 2 اردیبهشت 1403

اموزش تصویری تهیه خوراک راسته

http://dl.oghyanos.ir/uploads/1424119081271.jpg

این غذا یک نوع شیشلیکه که داخل فر درست می شود و خیلی لذیذ است و اگر می خواهید ظاهر خوبی داشته باشد گوشتی را انتخاب کنید که استخوانهای دنده های آن زیاد خرد نشده باشد که کمی استخوان دیده شود این گوشتی که من گرفتم همه آن 2 سانت استخوان داشت و آن ظاهر شکیل را پیدا نکرد.
مواد لازم :

 گوشت راسته گوسفند با استخوان دنده حدود 700 گرم
 سس خردل  2 ق غ
 سرکه بالزامیک  1 ق غ
 آرد سوخاری ساده بدون ادویه یک سوم پیمانه
روغن زیتون 3 ق غ
نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
رزماری یا ترخون یک چهارم ق چ

 

  http://dl.oghyanos.ir/uploads/1424119332261.jpg

طرز تهیه خوراک راسته :
اول چربی و گوشت اضافی را از قسمت پائین استخوانهای راسته جدا کنید تا کمی از استخوانها دیده شود، البته به شرطی که قصاب چیزی باقی گذاشته باشد، فر را با دمای  200 درجه سانتیگراد گرم کنید و راسته را بعد از مالیدن 2 قاشق روغن زیتون کمی فلفل و نمک روی فویل داخل سینی فر در طبقه وسط فر به مدت 30 دقیقه بگذارید تا کمی رست شود.
این هم عکس رزماری که برگهای آن شبیه ترخون است که اگر گیر نیاوردید به جای آن از ترخون استفاده کنید. من برگهای آن را خشک کردم هر دفعه بسته به نیاز پودر میکنم.

 

http://dl.oghyanos.ir/uploads/1424119333392.jpg

حالا سس قهوه ای را آماده میکنیم، رزماری،خردل و سرکه بالزامیک و کمی نمک را مخلوط می کنیم کنار می گذاریم.

http://dl.oghyanos.ir/uploads/1424119334583.jpg

در یک ظرف دیگری هم آرد سوخاری ساده که ادویه نداشته باشد را با  یک قاشق باقی مانده روغن زیتون، نمک و فلفل سیاه مخلوط کرده. با قاشق طوری مخلوط کنید که روغن کاملا جذب آرد سوخاری شود.

http://dl.oghyanos.ir/uploads/1424119336344.jpg

گوشت را از فر در بیارید و اول سس قهوه ای را روی آن بمالید و سپس ترکیب آرد سوخاری را روی سس بریزید و با پشت چنگال روی سطح گوشت فشار می دهیم و دوباره سینی را داخل فر میگذاریم ولی این بار دمای فر را کم کرده روی 100 درجه گذاشته و حالا بسته به اینکه گوشت را در چه حد پخته دوست داریم سه انتخاب داریم :

Rare ( خون دار)  مدت 5 دقیقه
Rare-Medium ( نیم پز) مدت 10 دقیقه
Well Done ( کاملا مغز پخت) مدت 20 دقیقه

بعد از اینکه گوشت را از فر در آوردید از بین استخوانها برشهای مرتبی بزنید و هر قطعه استخوان را به همراه تکه گوشت متصل به آن جدا کنید و به همراه سبزیجات پخته یا پوره سیب زمینی میل کنید.

 

منبع : ghashoghchangal.com

0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest

1 دیدگاه
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
بوکلت دانلود
بوکلت دانلود
5 سال قبل

جالب بود ! با سپاس از سایت خوب تان !

1
0
افکار شما را دوست داریم، لطفا نظر دهید.x