آشنایی با خواص چای سفید

چای سفید و خواص آن, دم کردن چای سفید

نوشيدن چای سفيد به افزايش تراكم استخوانی كمک می كند

 

چای سفيد علاوه بر كنترل كلسترول، چربي و فشار خون خواص مفيد ديگري دارد كه به ارزش‌هاي درماني آن كمك مي‌كند. برخي از اين خاصيت‌ها را مرور می كنيم:

 

• آنتی اكسيدان های موجود در چای سفيد احتمال ابتلا به برخی سرطان ها مانند سرطان روده، شكم و پروستات را به حداقل می رساند.

 

• افرادي كه چاي سفيد در رژيم و برنامه غذايي روزانه شان وجود داشته باشد كمتر در معرض سكته‌هاي قلبي و مغزي هستند.

 

• خاصيت ضدباكتري و ضدويروسي چاي سفيد بدن را در برابر بيماري‌هاي رايج فصل‌هاي سرد قوي و ايمن مي‌كند.

 

• نوشيدن چای سفيد به افزايش تراكم استخوانی كمک می كند و ميزان شكستگي‌هاي استخواني و ابتلا به بيماري‌هاي مفصلي استخواني را به حداقل مي‌رساند.

 

• فلورايد موجود در دمنوش تهيه شده از چاي سفيد مانع از خرابي دندان‌ها و مهم‌تر از آن مانع از رشد پلاك‌هاي دنداني و پوسيدگي دندان‌ها مي‌شود.

 

• نوشيدن مستمر چاي سفيد به بهبود عملكرد سلول های پوستی كمک كرده و به جوانسازي سلول‌هاي پوستي و بهبود وضعيت پوست نيز كمك می كند.

.

0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest

0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها

Next Post

دلایل سفید شدن مو و راه های جلوگیری

ی خرداد 14 , 1396
  عدم دریافت ویتامین B12 به میزان کافی ممکن است در قالب سفید شدن زودرس مو یا رشد ناگهانی تارهای سفید مو خود را نشان دهد.       در اکثر قریب به اتفاق موارد، تارهای سفید مو به طور طبیعی ظاهر می شوند. سفیدپوستان به طور معمول در اواسط […]

You May Like

0
افکار شما را دوست داریم، لطفا نظر دهید.x