طرز تهيه شیرینی کره ای با ژله

به دلیل اینکه شیرینی ژله طرفداران خاص خود رادارد امروز قصد داریم شیرینی کره ای با ژله را به شما عزیزان آموزش دهیم امیدوارم که از آموزش امروز لذت ببرید.

 شیرینی کره ای با ژله

مواد لازم برای شیرینی کره ای با ژله

  1. نمک 1/8 قاشق چایخوری
  2. آرد 2پیمانه
  3. پودر قند 1/2پیمانه
  4. کره 1/2پیمانه
  5. بیکینگ پودر1/2 قاشق چایخوری
  6. زرده تخم مرغ3عدد
  7. وانیل شکری1/4قاشق چایخوری
  8. ژله توت فرنگی یا مارمالاد توت فرنگی به مقدار لازم
  9. پودر قند1/2پیمانه

 

 شیرینی کره ای با ژله

 

طرز تهيه شیرینی کره ای با ژله

آرد ، پودر قند و بيكينگ پودر و نمك را الك كرده با كره مخلوط كرده و ورز دهيد تا اينكه به صورت خرده نان در آيد . وانيل شكري و زرده تخم مرغ هارا اضافه كرده تا به صورت خمير درآيد . خمير را ورز داده تا آنكه نرم شود ، خمير را در كيسه نايلوني قرار داده وبه مدت 1 ساعت داخل يخچال گذاشته تا سرد شود . فر را روي حرارت 350 درجه فارنهايت روشن كنيد تا گرم شود .

خمير را نازك پهن كرده و به شكل ستاره يا به شكل گل قالب بزنيد ، تعداد قالبها بايد زوج باشد و با يك قالب كوچكتر وسط نيمي از خميرهاي قالب زده را مجدداً قالب بزنيد تا تو خالي شوند . شيريني ها را داخل سيني مخصوص شيريني پزي قرار دهيد وبه مدت 8 الي 10 دقيقه در طبقه وسط فر گذاشته تا اينكه رنگش طلايي روشن شود . هنگامي كه سرد شد ،ژله يا مارمالاد را روي نيمي از شيريني ها ماليده و روي آن شيريني هايي را كه وسطشان رادرآورده ايد قرار دهيد و در آخر روي تمام شيريني ها پودر قند بپاشيد . سيني را ازفر بيرون آورده بعد از2 دقيقه شيرينيها را روي پنجره فلزي قرار داده تا سرد شوند

0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest

0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
0
افکار شما را دوست داریم، لطفا نظر دهید.x