قالب وردپرس درنا توس
خانه / آشپزی / مربا , ترشی و سس / طرز تهیه ترشی گوجه سبز در خانه

طرز تهیه ترشی گوجه سبز در خانه

شما می توانید ترشی گوجه سبز را در منزل درست کنید و برای این منظور از دستور زیر می توانید استفاده نمایید.

مواد لازم:

  • گوجه سبز ۱ کیلوگرم
  • سرکه به مقدار لازم
  • نمک به مقدار لازم
  • ترخون ۳ شاخه
  • ادویه ترشی ۲ قاشق مربا خوری
  • پودر موسیر ۱ قاشق مربا خوری
  • پودر سیر ۱ قاشق مربا خوری
  • فلفل قرمز تند ۳ عدد

 

ترشی گوجه سبز

 

طرز تهیه:

  1. ابتدا گوجه سبز ها را از برگ و چوب پاک کرده و بشویید و بگذارید کاملا خشک شده و آبش برود.
  2. ظرف مناسبی را برای تهیه ترشی آماده کرده و آن را بشویید و با دستمال کاملا خشک کنید تا اصلا رطوبتی نداشته باشد.
  3. کمی گوجه سبز داخل ظرف ریخته و رویش ترخان،پودر سیر،موسیر و ادویه ترشی بریزد و ۱عدد فلفل رویش قرار دهید .به همین ترتیب تا انتها ادامه دهید و بعد روی مواد را با مخلوط نمک و سرکه بپوشانید تا ظرف کاملا سرپر باشد.
  4. روی ظرف را با نایلون بپوشانید و رویش درب آن را چفت کنید.ظرف ترشی را در جای خشک و تاریک قرار دهید و حدودا ۱هفته تا ۲هفته بعد مصرف کنید.

 

سایر نکات:

  • در صورت تمایل به جای سرکه از آبغوره استفاده کنید.
  • میتوانید مقداری غوره هم داخل ترشی بریزید تا خوشمزه تر شود.

منبع:سرآشپز پاپیون

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پانزده − 10 =