عوارض پوشیدن کفش پاشنه بلند

 

عوارض کفش پاشنه بلند, معایب کفش پاشنه بلند

بسیاری از مشکلات بانوان میانسال به دلیل پوشیدن کفش‌های پاشنه بلند در جوانی است

 

پوشیدن کفش پاشنه بلند برای برخی بانوان جزئی فراموش ناشدنی از زندگی و پوشش روزمره است، اما این کفش‌های به ظاهر زیبا می‌توانند خطری جدی برای سلامت بانوان باشند.

کارشناسان در جدیدترین پژوهش‌های خود دریافتند پوشیدن کفش‌های پاشنه بلند می‌تواند سبب فلج شدن پای بانوان شود، اما در عین حال بسیاری از زنان حاضر به چشم پوشی از استفاده از این کفش‌ها نیستند.

 

براساس متن‌های تاریخی مرد‌ها در قرن‌های پیش از کفش پاشنه بلند برای نشان دادن قدرت و برتری نسبت به دیگران استفاده می‌کردند و سپس به تدریج این کفش مورد علاقه و استفاده خانم‌ها قرار گرفت.

 

بسیاری از زنان به دلیل پوشیدن این نوع کفش دچار شکستگی مچ، قوزک، ساق و حتی استخوان کف پا شده اند و آسیب وارد شده به پای برخی از آن‌ها همیشگی بوده است.

 

کفش‌های پاشنه بلند پیوند بین مفاصل مچ پا و انگشتان را از بین می‌برد و باعث فشار بیش از حد به انگشتان و کشیدگی پا می‌شود، معمولاً افرادی که از کفش پاشنه بلند استفاده می‌کنند با مشکلاتی همچون پا درد، تاول و میخچه در محل انگشتان پا، کمر درد، سرگیجه و کاهش احساس تعادل مواجه می‌شوند.

 

عوارض کفش پاشنه بلند, معایب کفش پاشنه بلند

پوشیدن کفش‌های پاشنه بلند می‌تواند سبب فلج شدن پای بانوان شود

 

گروهی از روان شناسان علت علاقه عجیب برخی بانوان به پوشیدن کفش پاشنه بلند را نوعی جلب توجه برای دیگران می‌دانند. در حالتی که یک زن کفش پاشنه بلند به پا دارد بسیاری از حرکات از جمله سریع راه رفتن، برداشتن وسایل و سایر کار‌های عادی را نمی‌تواند انجام دهد و دچار آسیب پذیری می‌شود که در این زمان دیگران به او کمک می‌کنند.

برخی زنان از کفش پاشنه بلند برای دریافت کمک و محبت دیگران استفاده می‌کنند.

 

بسیاری از مشکلات بانوان میانسال و سالمند امروزی به دلیل پوشیدن کفش‌های پاشنه بلند در دوران جوانی است، کارشناسان براین اساس به بانوان توصیه می‌کنند از پوشیدن کفش‌های پاشنه بلند خودداری کنند، به ویژه اگر می‌خواهند برای مدت زمان طولانی روی سطوح ناصاف و دارای ناهمواری حرکت کنند.

 

پوشیدن کفش پاشنه بلند و ایجاد تاول پا در برخی موارد منجر به ایجاد تومور در ناحیه انگشتان پا می شود و گاهی اوقات نیز منجر به جراحی پای افراد می شود.

کفش‌هایی با پاشنه حداکثر سه سانتی متر برای سلامت بدن و پا بسیار مناسب است، جلوی کفش در محل پنجه باید فضای کافی برای جلوگیری از ایجاد فشار به انگشتان پا وجود داشته باشد، همچنین کفش تبادل دمایی مناسبی با فضای بیرون داشته باشد تا پا دچار تعریق نشود.

 

عاقبت پوشیدن کفش پاشنه بلند!!

 

وضعیت بدنی پاشنه بلند مرکز جرم بدن را به جلو متمایل می‌کند و لگن و ستون مهره‌ها از هم راستا بودن خارج می کند.

فشار شاید پاشنه بلند باعث بلندتر به نظر رسیدن پاها شود ولی بالا رفتن پاشنه باعث افزایش فشار روی پنجه پا خواهد شد.

ساق عضله ساق پا متناسب با مقدار بالا رفتن پاشنه منقبض می‌شود و این امر در طولانی مدت سبب کوتاه و سفت شدن عضله خواهد شد.

اعصاب مورتون پاشنه بلند و پنجه باریک می‌تواند سبب رشد غیرطبیعی عصبی (نوروما) در بین انگشت‌های سوم و چهارم شود که به نوبه خود باعث درد و بی‌حسی انگشتان خواهد شد.

تاندون آشیل وقتی جلوی پا نسبت به پاشنه پایین می‌آید، تاندون آشیل کشیده به سمت بالا کشیده می‌شود. هرچقدر که طول این تاندون کوتاهتر شود، درد شدیدتر خواهد بود.

بونیون کفش تنگ می‌تواند باعث رشد استخوانی در محل اتصال شست شود. این رشد باعث پیچ خوردن دردناک شست به سمت داخل خواهد شد.

انگشتان چکشی پنجه تنگ باعث فشار انگشتان کوچک و تا شدن آنان از مفصل میانی می‌شود. بعد از مدتی عضلات انگشت‌های دوم، سوم و چهارم توان باز شدن را از دست می‌دهند و حتی در صورت نبودن یک کفش تنگ هم شکل خم شده خود را حفظ می‌کنند.

 

پوشیدن کفش پاشنه بلند

 

زانو وضعیت غیرطبیعی بدن به هنگام راه رفتن با کفش پاشنه بلند، فشار زیادی به قسمت داخلی زانو وارد می‌کند و به همین این ناحیه از بدن یکی از مراکز شایع Osteoarthritis در خانم‌ها است. تحقیقی نشان داده است که پوشیدن کفش پاشنه بلند، احتمال این ضایعه را تا ۲۶٪ افزایش می‌دهد.

Pump Bump بندهای سفت کفش‌های پاشنه بلند می‌توانند موجب ناراحتی پاشنه و در موارد حادتر موجب تغیییر شکل موسوم به هگلاند شوند.

ضایعات قوزک پا پاشنه بلند به تعادل زیان می‌رساند و احتمال زمین خوردن کسی که این کفش را پوشیده بسیار بیشتر می‌شود. این مساله خطر شکستگی یاترک خوردگی قوزک را به همراه دارد.

درد مفاصل گودی پا پاشنه بلند باعث بازتوزیع نامناسب وزن بدن می‌شود. پوشیدن طولانی مدت آن می‌تواند منجر به درد در ناحیه برجستگی کف پا شود

 

عامل سردرد شما زیر پایتان است!

 

 

سردرد,درمان سردرد

 

افرادی که کفش پاشنه بلند می پوشند بیشتر دچار سردرد می شوند زیرا بلندی پاشنه کفش باعث قوس زیاد کمر شده و این قوس کمر به صورت جبرانی گردن را به جلو می کشد و رشته های عصبی یک و دو گردنی تحت فشار قرار می گیرد.

برخی از سر دردها هستند که منشاء آنها اختلالات گردنی یا گرفتگی های عضلات گردن است و یا ممکن است درد در امتداد ستون فقرات گردنی کم یا زیاد شود و فرد را دچار سر درد کند که تمامی این دردها به راحتی و بصورت علتی با روشهای نوین فیزیوتراپی قابل درمان هستند.

مشکلات گردن به علل مختلفی بستگی دارد که این علل ممکن است به علت ساختار مهرهای ضعیف در گردن باشد و یا عادات زندگی فرد باعث بروز این مشکل شود.در بسیاری از موارد نیز وضعیت شغلی فرد ،کفش های نا مناسب هم باعث بروز سر درد در افراد می شود.

افرادی که کفشهای پاشنه بلند می پوشند بیشتر دچار سردرد می شوند زیرا بلندی پاشنه کفش باعث قوس زیاد کمر شده واین قوس کمر به صورت جبرانی گردن را به جلو می کشد و رشته های عصبی یک و دو گردنی تحت فشار قرار می گیرد در نتیجه این رشته های عصبی به سمت سر رفته و باعث فشار بر روی سر می شود و سبب ایجاد سر درد در فرد می گردد.

0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest

0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
0
افکار شما را دوست داریم، لطفا نظر دهید.x