روش پخت ژیگوی فرانسوی در خانه

خوراک ژیگو، غذایی گوشتی است که از گوشت گوسفند یا گوساله جوان تهیه می شود. ژیگو را با نمک، سبزی معطر و سیر طبخ می‌کنند. در ادامه مطلب طرز تهیه ژیگو فرانسوی توضیح داده شده است که امیدوارم خوشتان بیاید.

ژیگوی فرانسوی

مواد لازم : گوشت ران گوسفند یا گوساله : 1 عدد
نعنا و ترخون : به مقدار لازم
سیر : 10 حبه
سیب زمینی : 3 عدد
پیاز : 2 عدد
رب گوجه فرنگی : 3 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل : به مقدار لازم

 

طرز تهیه ژیگو فرانسوی

طرز تهیه ژیگو فرانسوی :

شیوه اول : – ابتدا استخوان ران را خارج کرده، چربی های اضافی روی گوشت را با چاقو جدا کرده و دور می اندازیم.

– با نوک چاقو سوراخ هایی داخل گوشت ایجاد می کنیم و داخل هر کدام از سوراخ ها 1 عدد سیر و مقداری ترخون و نعنا قرار می دهیم.

– داخل قابلمه مقداری روغن ریخته و روی حرارت متوسط  گاز قرار می دهیم تا داغ شود. روغنی که ژیگو را در آن سرخ می کنیم بهتر است کره آب شده و یا روغن زیتون بدون بو باشد.

– سپس گوشت را با روغن داغ درون قابلمه، تا اندازه ای تفت می دهیم که رنگ گوشت تغییر کند.

– پیاز خلالی خرد شده ، رب گوجه فرنگی و 4 لیوان آب را به گوشت اضافه کرده و بعد از به جوش آمدن حرارت گاز را کم می کنیم تا ژیگو پخته شده و آب غذا تمام شود.

– ژیگوی آماده شده را در ظرف مناسب گذاشته، با چاقو به صورت رولت های باریک برش زده و سس باقی مانده را روی آن می ریزیم.

– سیب زمینی را بصورت خلالی خرد کرده و همراه سیر خرد شده سرخ می کنیم، سپس دور ژیگوی آماده شده چیده، سرو می کنیم.

ژیگو فرانسوی

شیوه دوم : – ابتدا استخوان ران را خارج کرده، چربی های اضافی روی گوشت را با چاقو جدا کرده و دور می اندازیم.

– با نوک چاقو سوراخ هایی داخل گوشت ایجاد می کنیم و داخل هر کدام از سوراخ ها 1 عدد سیر و مقداری ترخون و نعنا قرار می دهیم.

– برای تهیه ژیگوی فرانسوی در فر، ابتدا فر را با دمای 160 درجه سانتیگراد روشن می کنیم.
– سیب زمینی ها را به صورت خلالی یا مکعب های درشت خرد می کنیم.

– کف سینی فر را چرب کرده، سیب زمینی و چند سیر با پوست را داخل سییی ریخته و پخش می کنیم.

– گوشت را روی سیب زمینی ها قرارمی دهیم.

– روی گوشت را با کره یا روغن زیتون خوب چرب می کنیم و رویش نمک و فلفل می پاشیم.

– 2 لیوان آب داخل سینی فر ریخته، به مدت 3-2 ساعت داخل فر قرار می دهیم تا گوشت پخته شود.

– ژیگوی آماده شده را در ظرف مناسب گذاشته، با چاقو به صورت رولت های باریک برش زده، در انتها عصاره ای را که ته سینی باقی مانده است رویش ریخته و سرو می کنیم.

نکته : – می توانیم بسته به ذائقه، مقدار سیر را کم یا زیاد کنیم. بدون سیر ژیگو خوش طعم نخواهد شد.

–  گوشت ژیگو باید نرم و از ران گوساله یا گوسفند جوان باشد.

0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest

0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
0
افکار شما را دوست داریم، لطفا نظر دهید.x