پنجشنبه , 30 فروردین 1403

آموزش تصویری پخت چیکن الفردو

چیکن آلفردو غذایی نیست که فقط در رستوران ها سفارش بدهید بلکه می توانید خودتان به راحتی آن را در خانه درست کنید.

 

چیکن آلفردو غذایی نیست که فقط در رستوران ها سفارش بدهید بلکه می توانید خودتان به راحتی آن را در خانه درست کنید. برای آماده کردن این غذای خوشمزه و دوست داشتنی با ما همراه باشید.

 

مواد مورد نیاز:

  • ۲۳۰ گرم پاستا فتوچینی
  • ۴۵۰ گرم سینه مرغ بدون استخوان
  • ۱ قاشق چای خوری نمک
  • ½ قاشق چای خوری فلفل سیاه
  • ۲ قاشق غذاخوری روغن کانولا
  • ۱۱۰ گرم کره
  • ۲ حبه سیر
  • ۱ پیمانه خامه سنگین
  • ۱ پیمانه (۱۰۰ گرم) پنیر پارمسان
  • ¼ قاشق چای خوری جوز هندی
  • جعفری خرد شده برای تزئین

پاستاها را داخل قابلمه آب جوش بریزید و به مدت ۸ الی ۱۰ دقیقه یا مطابق دستور روی بسته پاستا بجوشانید. هنگام جوشاندن دائم هم بزنید تا پاستاها به هم نچسبند.

 

 

شعله را خاموش کنید. ½ پیمانه از آب پاستا را جدا کرده و کنار بگذارید تا برای درست کردن سس از آن استفاده کنید. سپس پاستا را آبکش کنید.

 

 

گوشت مرغ را با دستمال کاغذی کاملا خشک کنید. سپس ¾ قاشق چای خوری نمک و ¼ قاشق چای خوری فلفل را روی آن بپاشید. گوشت ها را پشت و رو کرده و طرف دیگر آن هم نمک و فلفل بزنید.

 

 

روغن کانولا را داخل تابه بریزید و گاز را روی شعله متوسط قرار دهید و صبر کنید تا روغن داغ شود.

 

 

گوشت مرغ را داخل تابه قرار دهید و بدون این که آن ها را حرکت دهید اجازه دهید به مدت ۵ الی ۷ دقیقه سرخ شود. (هر چه کمتر تکان دهید تردتر می شود)

 

 

گوشت ها را پشت و رو کرده و بین آن ها ۱ قاشق غذاخوری کره بریزید و ۵ الی ۷ دقیقه دیگر اجازه دهید سرخ شود.

 

 

گاز را خاموش کنید و گوشت ها را روی تخته گوشت قرار دهید. روی آن ها را به مدت ۳ دقیقه با فویل بپوشانید.

 

 

با یک چاقوی تیز گوشت ها را به صورت راه راه برش دهید و دوباره روی آن را با فویل بپوشانید تا سس را آماده کنید.

 

 

باقیمانده کره را داخل تابه ای که مرغ را پخته بودید بریزید. شعله گاز را کم کنید و سیر را اضافه و به مدت ۳۰ ثانیه الی ۱ دقیقه سرخ کنید.

 

 

همینطور که هم می زنید خامه سنگین را اضافه کنید. سپس پنیر پارمسان، جوز هندی، باقیمانده نمک و فلفل را اضافه کنید.

شعله گاز را کم کنید و سس را به مدت ۳ الی ۴ دقیقه هم بزنید تا زمانی که روی آن حباب ایجاد شود. اگر غلظت سس بیشتر از آن چیزی بود که می خواستید مقداری از آب پاستا که کنار گذاشته بودید به آن اضافه کنید. هنگام درست کردن سس حتما باید دائم آن را هم بزنید تا به کف تابه نچسبد.

 

 

گاز را خاموش کنید. پاستاها را به سس اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا به سس آغشته شود.

 

 

پاستای آماده شده را داخل بشقاب بریزید و روی آن مرغ بریزید. سپس با جعفری خرد شده تزئین کنید و بلافاصله میل کنید.

 

 

 

منبع:سایت بدونیم

 

 

0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest

0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
0
افکار شما را دوست داریم، لطفا نظر دهید.x