نحونه پخت شیرینی کشمشی سنتی در منزل

 

اگر طعم کشمش را در شیرینی و کیک دوست دارید، حتما عاشق شیرینی کشمشی  هم هستید و برای خوردن شیرینی کشمشی خوشمزه از این سر شهر به آن سر شهر می روید. دیگر نیازی به این کار نیست؛ خودتان دست به کار شوید . همان شیرینی کشمشی در خانه شماست.

http://dl.oghyanos.ir/uploads/1437990318981.jpg
مواد لازم

  • 120 گرم آرد
  • 100 گرم روغن جامد
  • 100 گرم پودر قند
  • 3 عدد تخم‌مرغ
  • 5 ق غ کشمش
  • 1 ق چ بیکینگ پودر
  • 4  /1  ق چ وانیل

طرز تهیه:

1. ابتدا فر را با دمای 200 درجه سانتی گراد روشن کنید تا گرم شود. در ظرف مناسبی روغن و پودر قند را باهمزن خوبمخلوط‌کنید. وانیل را هم اضافه کرده و دوباره هم بزنید.

2. در مرحله بعدی تخم‌مرغ‌ها را یکی یکی به مواد اضافه کنید و به‌خوبی مخلوط‌کنید. سپس بیکینگ‌پودر را بریزید. در انتها آرد را کم‌کم به مواد اضافه کنید و با قاشق مواد را خوب هم بزنید تا مایه یکدستی حاصل شود.

3. حالاکشمش‌ها را بشویید و در سبدی بریزید تا آب آنهاکاملاً گرفته شود. سپس به مایه شیرینی اضافه کرده ، خوب باهم مخلوط‌کنید.حالا مواد را داخل قیف بدون ماسوله بریزید. کف قالب یا سینی فر را کاغذ روغنی بگذارید. حالا با قیف به‌اندازه یک ق س از مواد را روی کاغذ روغنی قرار دهید بعد از تمام شدن مواد سینی را به مدت 15 تا 20 دقیقه داخل فر بگذارید.

 

http://dl.oghyanos.ir/uploads/1437990260151.jpg

فوت‌وفن

–  چنانچه مایه شیرینی آماده شده خیلی شل بود کمی آرد و یک ق س روغن مایع به آن اضافه کنید.

–  اگر مواد خیلی سفت بود یک عدد سفیده تخم‌مرغ اضافه کنید.

یه جور دیگه

از کره هم می‌توانیدبه‌جای روغن جامد استفاده کنیدکه در این صورت 125 گرم کره لازم دارید.

0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest

0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
0
افکار شما را دوست داریم، لطفا نظر دهید.x