مرغ را حلقه ای و بشکل کرانچی درست کنید

مرغ را حلقه ای و بشکل کرانچی درست کنید

  http://dl.oghyanos.ir/uploads/1445034103031.jpg

مرغ حلقه ای حالت کرانچی دارد و خوشمزه است
مواد لازم برای مرغ حلقه ای :

 آرد سفيد 300 گرم(3 پیمانه)
 خامه 3 قاشق سوپخوری
نمک 1/2 قاشق مرباخوری
 گشنيز خرد شده يا خشک  2-3 قاشق سوپخوری
آب 300ميلي ليتر (2 پیمانه)
ماء الشعیر 1/4 پیمانه
مرغ پخته خرد شده يک عدد سينه
زرشک 3-4 قاشق سوپخوری
آبليمو به دلخواه
نمک و فلفل به ميزان لازم
پنير پيتزا به دلخواه
پياز درشت 1 عدد
روغن برای سرخ كردن

طرز تهيه مرغ حلقه ای :
ابتدا آرد و نمک و خامه و گشنيز و ماء الشعیر را با هم مخلوط كرده و آب را كم كم اضافه می كنيم تا خمير لطيفی بدست بياید و به دست نچسبد (البته به نظر من این مقدار آب خیلی خیلی زیاد بود من مجبور شدم یک پیمانه دیگر آرد اضافه کنم تا خمیر درست شود)
خمير را در نايلون گذاشته و به مدت 15-20 دقيقه استراحت می دهيم.

 

  http://dl.oghyanos.ir/uploads/1445034104032.jpg

خمير را در نايلون گذاشته و به مدت 15-20 دقيقه استراحت می دهيم

 

  http://dl.oghyanos.ir/uploads/1445034104823.jpg

پیاز و مرغ و فلفل دلمه ای و زرشک و نمک و فلفل و آبلیمو و پنیر را با هم مخلوط می کنیم و می پزیم
پياز را خرد كرده و سرخ می كنيم. سينه مرغ خرد شده و فلفل دلمه را به پياز اضافه كرده و با نمک و فلفل تفت می دهيم. سپس زرشک را اضافه كرده و مخلوط می كنيم. در پايان آبليمو و پنير را اضافه می كنيم. و بعد از پختن اجازه می دهيم تا مواد سرد شود.

 

  http://dl.oghyanos.ir/uploads/1445034106064.jpg

خمیر را پهن کرده و مواد را روی آن بریزید و به صورت رولت می پیچانیم
خمير را به 8 قسمت تقسيم كرده و هر قسمت را به صورت مستطيل (خيلی نازک) پهن كرده و مقداری از مواد را روی خمير چيده (از هر طرف 1 سانت فاصله داشته باشد. و بصورت رولت می پيچانيم.)

 

  http://dl.oghyanos.ir/uploads/1445034106875.jpg

دوسر رولت را به هم وصل كرده و فشار می دهيم و در روغن سرخ می کنیم
بعد دوسر رولت را به هم وصل كرده و فشار می دهيم (می توانيد دستتان را كمی خيس كنيد) و دو طرفش را در روغن سرخ می كنيم.

 

  http://dl.oghyanos.ir/uploads/1445034107926.jpg

هر چقدر خمير را نازکتر صاف كنيد حلقه های تردتری را خواهيد داشت
هر قدر خمير را نازکتر صاف كنيد حلقه های تردتری را خواهيد داشت. اين غذا را بهتر است با سس قرمز ميل كنيد.

** می توانيد به جای مرغ و زرشک از ژامبون دودی مرغ و سس خردل و كمی پنير خامه ای استفاده كنيد، در كل مواد درونی بايد ترش مزه باشد.

 

  http://dl.oghyanos.ir/uploads/1445034108987.jpg

اين غذا را بهتر است با سس قرمز ميل كنيد
غذای خیلی خوشمزه ای مخصوصا حالت کرانچی که دارد .

0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest

0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
0
افکار شما را دوست داریم، لطفا نظر دهید.x