پنجشنبه , 30 فروردین 1403

مدل تزیین پیاز برای سالاد به شکل گل

برای تزیین سفره غذا نیازی نیست حتما وسایل یا مواد خاصی داشته باشیم. در مواقعی با یک پیاز هم می توان سفره آرایی کرد. در این مطلب نحوه برش زدن پیاز به طوری که شکلی شبیه گل داوودی پیدا کند را به شما آموزش داده ایم.

۱- یک پیاز گرد و کوچک انتخاب کنید.

http://dl.oghyanos.ir/uploads/1448497213511.png

۲- پیاز را پوست کنید و قسمت بالا و پایین آن را حدوداً به اندازه ۰٫۵ سانتی متر ببرید.

http://dl.oghyanos.ir/uploads/1448497216662.png

۳- مانند تصویر پیاز را از وسط برش دهید. پیاز را تا انتها برش نزنید. (پیاز نباید با این برش به دو تکه جدا شود.)

http://dl.oghyanos.ir/uploads/1448497219273.png

۴- مانند تصاویر زیر برش های دیگری ایجاد کنید. تعداد برش ها به انتخاب شماست. اگر برش ها به اندازه کافی عمیق نباشند گل به خوبی باز نخواهد شد و اگر برش ها خیلی عمیق باشند باعث جدا شدن برگ ها می شود.

http://dl.oghyanos.ir/uploads/1448497221314.png

http://dl.oghyanos.ir/uploads/1448497223535.png

۵- پیاز را در آب (یخ) قرار دهید. پیاز باید کاملاً در آب قرار بگیرد. مدت قرار دادن پیاز بنا به نوع آن از ۴۰ دقیقه تا چند ساعت متفاوت است.

http://dl.oghyanos.ir/uploads/1448497225596.png

۶- برای زیباتر شدن گل، نوک برگ ها یا تمام گل را در رنگ های خوراکی یا طبیعی (زعفران، لبو و…) قرار دهید. مدت قرار دادن در رنگ، به رنگ دلخواه شما بستگی دارد. چند نمونه را در تصاویر زیر ببینید.

http://dl.oghyanos.ir/uploads/1448497227727.png

http://dl.oghyanos.ir/uploads/1448497231078.png

http://dl.oghyanos.ir/uploads/1448497234659.png

0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest

0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
0
افکار شما را دوست داریم، لطفا نظر دهید.x