پنجشنبه , 6 اردیبهشت 1403

طرز پخت جوجه ایتالیایی

http://dl.oghyanos.ir/uploads/1418853948311.jpg

 

مواد لازم

آرد دو سوم فنجان

نمک یک قاشق چای خوری

روغن گیاهی نصف فنجان

فلفل سبز یک عدد

فلفل نصف قاشق چای خوری

پودر سیر نصف قاشق چای خوری

پیاز قاچ شده1 عدد

سس اسپاگتی ( کچاپ ) یک شیشه

سینه مرغ بدون استخوان4 تکه شده

اسپاگتی یک بسته

 

طرز تهیه

1.    اسپاگتی را در آب نمک بجوشانید تا پخته شده و آن را آبکش کنید و کنار بگذارید .

2.    آرد ، نمک ، فلفل و پودر سیر را با هم مخلوط کنید و مرغ را به آن آغشته کنید.

3.    سپس مرغ ها را در روغن تفت داده و بعد روغن آن را بگیرید .

4.    فلفل و پیاز را روی مرغ ریخته و سس را روی آن بریزید . به مدت یک ساعت با حرارت ملایم بپزید. مرغ پخته شده را با اسپاگتی سرو کنید .