طرز تهیه کیک کدو سبز با دارچین

 

http://dl.oghyanos.ir/uploads/145409092910331.jpg

مواد لازم:

 

روغن ذرت یا کنجد       1 پیمانه

شکر                       یک و نیم پیمانه

تخم مرغ                  3 عدد

وانیل شکری             یک دوم قاشق چایخوری

آرد                          2 پیمانه

بکینگ پودر                یک دوم قاشق چایخوری

جوش شیرین             یک دوم قاشق چایخوری

دارچین                    2 قاشق چایخوری

کدوی رنده شده         2 پیمانه

گردوی خرد شده        1 پیمانه

 

طرز تهیه:

 

اگر روغن گیاهی نباشد و از روغنهای گفته شده نباشد کیک خیلی چرب میشود و غیر قابل خوردن میشود.

 

روغن را داخل ظرف میریزیم. شکر را به آن اضافه میکنیم و با همزن برقی هم میزنیم مقداری که شکر به خورد روغن رفت و کرم رنگ شد تخم مرغها را یکی یکی اضافه میکنیم و در حین اضافه کردن تخم مرغها دارچین و وانیل را هم اضافه میکنیم که بوی ضخم تخم مرغها را بگیرد.

 

مدت زمان زدن هر تخم مرغ 1 الی 2 دقیقه است. هر چقدر تخم مرغها بیشتر زده شود کیفیت کیک بهتر خواهد بود و کیک لطیف تر خواهد بود.

 

بکینگ پودر و جوش شیرین و آرد را با هم مخلوط میکنیم و بعد به مواد اضافه میکنیم.

 

میتوانیم جوش شیرین را حذف کنیم و به جای آن بکینگ پودر را دو برابر استفاده کنیم.

 

مواد را خیلی کم کم اضافه کرده و با همزن برقی هم میزنیم تا آرد گلوله نشود.

 

کسانی که به دارچین حساسیت دارند میتوانند دارچین را حذف کنند و وانیل را کمی بیشتر استفاده کنند که کیک بوی ضخم ندهد.

 

وقتی مواد خوب مخلوط شدند کدو را اضافه میکنیم. کدو هرچه ریزتر رنده شود کیفیت کیک بهتر میشود و در بافت کیک بعد از پخت ترک ایجاد نمیشود.

 

مواد را با قاشق مخلوط میکنیم و داخل قالب میریزیم قالب گرد به قطر 24 سانتی متر برای این مواد کافیست اگر از مواد کمتری استفاده میکنید میتوانید قالب کوچکتر هم استفاده کنید. دو سوم قالب پر شود و بقیه خالی بماند تا برای پخت کیک جا داشته باشد.

 

کف قالب را هم کمی چرب کرده ایم. زیاد چرب نمیکنیم تا کف کیک سرخ نشود.

 

گردو را به صورت یکنواخت روی مواد میریزیم و در فر با دمای 325 تا 375 درجه فارنهاید میگذاریم به مدت دقیقاً 55 دقیقه میگذاریم بپزد.

 

گردوها کمی درشت و دندان گیر باشد.

 

این کیک را در یخچال میتوان به مدت یک هفته نگهداری کرد.

 

میتوان از قالبهای مافین سلیکونی هم استفاده کرد که در آن صورت گردو را روی مواد نمیریزیم بلکه کاملاً پودر میکنیم و داخل مواد اضافه میکنیم.

 

ادویه ها را بهتر است که مابین زدن تخم مرغها کم کم اضافه کنیم تا مدت زمان زدن مواد بیشتر شود و مواد پوک تر شود و همچنین بوی ضخم تخم مرغها کامل گرفته شود و کیک خوش عطری به دست آید.

 

میتوانیم از خمیر مارزپیان استفاده کنیم و طرح کدو به آن بدهیم و برای تزئین استفاده کنیم.

 

این کیک برای عصرانه است.

 

این کیک اصلاً مزه کدو نمیدهد و فقط خاصیت کدو در این کیک وجود دارد.

0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest

0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
0
افکار شما را دوست داریم، لطفا نظر دهید.x