پنجشنبه , 6 اردیبهشت 1403

طرز تهیه کباب ترش خوشمزه‌ترین غذای گیلانی

کباب ترش یکی از کبابهای محل شمال کشور است و در شهرهای مختلف استانهای گیلان و مازندران تهیه می شود. معمولا تمام مسافران این غذای خوشمزه را امتحان می کنند. با آکاایران همراه شوید تا دو روش طرز تهیه این کباب خوشمزه را فراگیرید و در منزل آن را تهیه کنید.

طرز تهیه کباب ترش روش اول:

http://dl.oghyanos.ir/uploads/145321034180791.jpg

کباب ترش,طرز تهیه کباب ترش,کباب ترش در فر,کباب ترش گیلان,کباب ترش با مرغ,کباب ترش فر,کباب ترش طرز تهیه,کباب ترش گیلانی,آموزش تهیه کباب ترش,کباب ترش لاهیجان

کباب ترش

مواد لازم:

گوشت راسته گوسفند یا گوساله:   350 گرم
گردوی آسیاب شده:                    50 گرم
رب انار:                                    1 تا 2 قاشق غذاخوری
نمک:                                       به مقدار لازم
عدد پیاز بزرگ:                           1عدد
چوچاق و جعفری:                       2 قاشق غذاخوری

طرز تهیه:

آکاایران: ابتدا گوشت را بشویید و به قطعات متوسط خرد کنید. سپس پیاز را رنده کرده و چوچاق و جعفری را کاملا خرد کنید. در یک کاسه بزرگ، پیاز ، گردوی آسیاب شده، رب انار، چوچاق و جعفری خرد شده را با هم مخلوط کرده و تکه های گوشت را به آنها اضافه کنید. روی کاسه را بپوشانید و 12 تا 24 ساعت در یخچال نگهداری کنید. لازم به ذکر است، نباید به گوشت ها نمک بزنید زیرا باعث سفت شدن کباب می شود. نمک را هنگام کباب کردن گوشت ها روی آنها بپاشید. در آخر گوشت ها را بدون پیاز به سیخ بکشید و روی منقل، کباب کنید.

http://dl.oghyanos.ir/uploads/14532103432422.jpg

 

 

 

 

 

طرز تهیه کباب ترش روش دوم:

 

طرز تهیه کباب ترش

مواد لازم:

گوشت راسته کبابی نیم کیلو
پیاز درشت 1 عدد
گوجه فرنگی 4 عدد
چوچاق (شیشاق) 1 قاشق غذا سوپ خوری
رب انار ترش 1 قاشق غذا خوری
گردوی چرخ شده 100 گرم
نمک و فلفل به میزان لازم
روغن یا کره نصف قاشق غذا خوری
آب نصف پیمانه پلو پزی

طرز تهیه:

ابتدا گوشت را به وسیله بیفتک کوب می کوبیم تا کاملا”” نازک و خرد شود سپس پیاز را رنده می کنیم و با گردو و چوچاق (سبزی معطر محلی گیلان) و رب انار و نمک و فلفل مخلوط می کنیم . حالا می توانیم آن را در ظرف مورد نظر بریزیم . شعله گاز را کم می کنیم و مخلوط را در روغن و آب می گذاریم تا گوشت بپزد . سپس گوجه ها را کبابی و یا سرخ می کنیم و بعد از آماده شدن آن گوشت را در اطراف می چنیم .

امیدواریم با تهیه این کباب ترش خوشمزه، لذت کافی را برده و لحظات خوشی را در کنار خانواده سپری کنید.

0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest

0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
0
افکار شما را دوست داریم، لطفا نظر دهید.x