طرز تهیه غذای ترکیه ای نخود پلو با سبزیجات

http://dl.oghyanos.ir/uploads/1437273754651.jpg

با نحوه پخت نخود پلو با سبزیجات غذای مقوی و خوشمزه کشور ترکیه آشنا شوید
مواد لازم برای 3 نفر :

 گوشت گوسفندی350 گرم
 نخود آبگوشتی1/4 پیمانه
هویج متوسط1 عدد
 پیاز متوسط1 عدد
پیاز داغ2 قاشق سوپخوری
بادام زمینی یا هندی2 قاشق سوپخوری
دانه شاه بلوط 6 عددیا  3 قاشق سوپخوری چلغوز
برنج2 پیمانه
کشمش پلویی3 قاشق سوپخوری
روغنبه میزان لازم
نمک و فلفلبه میزان لازم

طرز تهیه :
نخود را از شب قبل خیس کنید، سپس آن را بپزید. در یک قابلمه گوشت را همراه با مقدار کافی آب و یک عدد پیاز روی حرارت قرار دهید تا کاملا بپزد. هویج را بعد از شست و شو پوست گرفته و نگینی خرد کنید، سپس آن را بپزید. برنج را پاک کرده و خوب بشویید، سپس آن را با مقداری آب و کمی نمک خیس کنید. کشمش را هم بعد از آنکه شستید، در سبدی بریزید تا آب آن کاملا گرفته شود.

در یک تابه مناسب یک قاشق غذاخوری روغن بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید، سپس پیاز داغ را اضافه کنید. اکنون دانه شاه بلوط و بادام زمینی را اضافه کنید و کمی تفت دهید. در آخر کشمش پلویی را اضافه کرده و یک دقیقه آن را با بقیه مواد تفت دهید.

اکنون برنج را داخل یک قابلمه مناسب همراه با مقدار کافی آب بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید. آب به اندازه ای باشد که یک بند انگشت روی برنج را آب بگیرد. مقدار آب بستگی به نوع برنج هم دارد. حالا گوشت و نخود پخته و مواد داخل تابه را همراه با هویج، نمک و فلفل داخل قابلمه بریزید و مواد را به آرامی هم بزنید. وقتی آب برنج تمام شد، دم کنی گذاشته و به مدت 45 دقیقه صبر کنید تا برنج دم بکشد.

0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest

0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
0
افکار شما را دوست داریم، لطفا نظر دهید.x