طرز تهیه شیرینی گردویی

طرز تهیه شیرینی گردویی,شیرینی گردویی مخصوص عید

طرز تهیه شیرینی گردویی

 

مواد لازم برای شیرینی گردویی :

 شکلات شیری 100 گرم
 کره100 گرم
 پودر شکر 70 گرم
 تخم مرغ1 عدد
وانیل1/8 قاشق چایخوری
پودر گردو100 گرم
دارچین1 قاشق سوپخوری
آرد200 گرم
گردوبه میزان لازم

 

طرز تهیه شیرینی گردویی :

شکلات را خرد و بن ماری کنید و اجازه دهید تا سرد شود. کره + پودر شکر + تخم مرغ + وانیل را با همزن برقی 1 دقیقه بزنید. شکلات سرد شده + پودر گردو + دارچین را اضافه کنید و با لیسک کاملا مخلوط کنید و در مرحله آخر آرد را اضافه کنید.

 

به خمیر حدودا نیم ساعت در یخچال استراحت بدهید و از مواد به اندازه ی گردو کوچک بردارید و در دست گلوله کنید و در سینی چرب نشده بچینید و روی خمیرها نصف گردو بگذارید و کمی فشار دهید. در دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت تقریبی 20 دقیقه بپزید و بعد از سرد شدن از سینی جدا کنید و در ظرف سرو بچینید.

 

0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest

0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
0
افکار شما را دوست داریم، لطفا نظر دهید.x