پنجشنبه , 6 اردیبهشت 1403

طرز تهیه سوهان کنجدی

طرز تهیه سوهان کنجدی عید نوروز

برای تهیه سوهان کنجدی به فر یا لوازم خاصی نیاز نیست، دستور تهیه‌اش ساده است، وقت چندانی از شما نمی‌گیرد، وسوسه و علاقه به خوردنش نیز نظر مهمانها را جلب می‌کند.
سوهان کنجدی یکی از شیرینیهای پرطرفدار، هم برای خوردن، هم برای پختن است! برای تهیه آن به فر یا لوازم خاصی نیاز نیست، دستور تهیه‌اش ساده است، وقت چندانی از شما نمی‌گیرد، وسوسه و علاقه به خوردنش نیز نظر مهمانها را جلب می‌کند.
مواد لازم :
شکر ۳ قاشق
عسل ۳ قاشق
کنجد ۱ پیمانه
طرز تهیه :
شعله را روی مقدار متوسط بگذارید. یک پیمانه کنجد را درون تابه بریزید و مدام آنها را زیر و رو کنید تا کنجدها کمی‌ رنگ عوض کنند. سپس شعله را خاموش کنید، شکر و عسل را درون تابه‌ای دیگر بریزید و با قرار دادن درجه شعله روی متوسط، مواد را به مدت ۵ دقیقه مدام هم بزنید و مخلوط کنید. به محض آن که روی شکر و عسل مخلوط شده، حباب ظاهر شد، کنجدها را بریزید و خیلی سریع آنها را هم بزنید و مخلوط کنید. پس از اختلاط، مواد را روی کاغذ روغنی بریزید و با پشت قاشق یا کاردک آنها را صاف کنید. این کار باید سریع و تا مواد سرد نشده انجام شود. پس از آن که خنک شد به هر شکل مربع یا لوزی که تمایل داشتید آنها را برش دهید
0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest

0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
0
افکار شما را دوست داریم، لطفا نظر دهید.x